Mezőberény hírei
Békésen elfogtak a rendőrök két férfit, akik Mezőberényben lelopták egy autóról a rendszámokat, majd fizetés nélkül tankoltak.
Dr. Fekete Nándor emlékére - családja és barátai kezdeményezésére -, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton második alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Szombat délután zajlott Mezőberényben a XI. Streetfighter Nap. Sikított a nap, dübörögtek a gépek, sírtak a gumik, szakadt a betony. Vidámság.
Dr. Fekete Nándor emlékére családja és barátai kezdeményezésére, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton második alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Az utóbbi időben gyakran halljuk, hogy a magyarok - így a berényiek - egyik kedvenc étele a töltött káposzta. Mezőberényben 2016. szeptember 17-én, immár hatodik alkalommal meg is kóstolhatták a városba látogatók e finomságot különböző ízesítéssel elkészítve.
A burgonya olyan mindennapi élelmiszer alapanyag, amely könnyen, gyorsan elkészíthető és többnyire mindig kéznél van. Talán kijelenthető, hogy a gyermekek és a felnőttek egyik legkedveltebb élelmiszere.
Békés megyében péntektől vasárnapig hat településen, hét rendezvényen várják a határvadász képzés iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai - adta hírül közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Valamikor régen nagyanyáink hatalmas üstökben főzték a szilvalekvárt szabad tűzön üstben, cukor nélkül, sok-sok órán keresztül kevergetve, mígnem sűrű, sötét színű masszává vált a gyümölcs. Természetesen a kész lekvárig nem ennyi a történet.
A németországi Münsingen Mezőberény egyik testvérvárosa. Bő másfél évtizede pecsételődött meg azon a helyen egy mesébe illő sors, amikor is a berényi Gulyás Gyöngyi és Herr Michael Rauscher első látásra…
A németországi Münsingen Mezőberény egyik testvérvárosa. Bő másfél évtizede pecsételődött meg ottan egy mesébe illő sors, amikor is a berényi Gulyás Gyöngyi és Herr Michael Rauscher első látásra…
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség