Mezőkovácsháza hírei
A Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központ 2017. április 12-én kiosztotta azokat a konzerv adományokat, amit egy Mezőkovácsházához kötődő, jó szándékú Adományozótól érkezett Mezőkovácsházára.
A tavaszi napsütés nemcsak a természetet ébresztette fel, hanem a Mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóit, pedagógusait is. Hiszen április első hetében két alkalommal került megrendezésre a Jövőnk Záloga Alapítvány jótékonysági rendezvénye, melyre diákjaink és nevelőik már hónapok óta lelkesen készültek.
2017. első néhány hónapja aktív, ámde szakmai megújulást hozó képzésekkel támogatta a Mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tantestületét.
Felhígított, rossz minőségű mosószerrel üzletelő férfi ellen javasol vádemelést a rendőrség. A főként időseket megkárosító gyanúsított szinte az egész országot bejárta. A Békés megyei rendőrök Budapesten fogták el.
Nagy készülődés előzte meg a harmadik mezőkovácsházi Esküvői Kiállítást, ahol szemet gyönyörködtető ruhakölteményeket, tortákat, csokrokat, teremdíszeket csodálhattak meg mindazok, akik ellátogattak a mezőkovácsházi Kalocsa Róza Művelődési Központba.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az ORFK - Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján idén 24. alkalommal hirdette meg a megye valamennyi általános iskolájában és óvodájában a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatot.
Pályázati forrásból megvalósuló rekonstruálás és felújítás végezhető hamarosan Mezőkovácsházán a köztemetőkben.
Eddig még nem volt Mezőkovácsházán példa arra, hogy egy tehetséges kisdiák a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elismerését nyerte volna el.
A tehetséges diákok számára idén is megrendezték a Savaria Országos Történelemversenyt, ahol a mezőkovácsházi Hunyadi János Középiskolát négy kiválóan teljesített diák képviselte.
2017. március 17-én óriási megtiszteltetés érte a mezőkovácsházi Hunyadi János Gimnáziumot, hiszen az Újpesti Torna Egylet elnöke, Őze István és az egyesület szervezeti igazgatója Trakperger Árpád látogattak el intézményünkbe.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital