Mezőkovácsháza hírei
Felhígított, rossz minőségű mosószerrel üzletelő férfi ellen javasol vádemelést a rendőrség. A főként időseket megkárosító gyanúsított szinte az egész országot bejárta. A Békés megyei rendőrök Budapesten fogták el.
Nagy készülődés előzte meg a harmadik mezőkovácsházi Esküvői Kiállítást, ahol szemet gyönyörködtető ruhakölteményeket, tortákat, csokrokat, teremdíszeket csodálhattak meg mindazok, akik ellátogattak a mezőkovácsházi Kalocsa Róza Művelődési Központba.
A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság az ORFK - Országos Baleset-megelőzési Bizottság kiírása alapján idén 24. alkalommal hirdette meg a megye valamennyi általános iskolájában és óvodájában a „Biztonságos közlekedés gyermekszemmel” című rajzpályázatot.
Pályázati forrásból megvalósuló rekonstruálás és felújítás végezhető hamarosan Mezőkovácsházán a köztemetőkben.
Eddig még nem volt Mezőkovácsházán példa arra, hogy egy tehetséges kisdiák a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elismerését nyerte volna el.
A tehetséges diákok számára idén is megrendezték a Savaria Országos Történelemversenyt, ahol a mezőkovácsházi Hunyadi János Középiskolát négy kiválóan teljesített diák képviselte.
2017. március 17-én óriási megtiszteltetés érte a mezőkovácsházi Hunyadi János Gimnáziumot, hiszen az Újpesti Torna Egylet elnöke, Őze István és az egyesület szervezeti igazgatója Trakperger Árpád látogattak el intézményünkbe.
A 2017. március elsejével induló Start közmunka programban résztvevők számára tartottak tájékoztatást kedden reggel. A közfoglalkoztatás célja továbbra is az, hogy a foglalkoztatottak sikeresen vissza-, illetve bekerüljenek az elsődleges munkaerő piacra. Segély helyett munkalehetőséget biztosítanak azok számára, akik álláskeresése hosszú ideje eredménytelen.
Mezőkovácsháza Város Önkormányzata 1.000.000 Ft támogatást nyert a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által az első világháborús történelmi emlékeit őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása (KKETTKK-CP-02 kódszámú) tárgyában kiírt „I. Világháborús hősi halottak emlékművének felújítása Mezőkovácsházán” elnevezésű pályázatával.
A Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központban 2017. február 27-én megszervezésre került az éves jelzőrendszeres tanácskozás, amelynek alapját a 2016-os évre vonatkozóan a jelzőrendszeri tagoknak előzetesen kiküldött beszámolók összegzése alkotja.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés