Mezőkovácsháza hírei
Mezőkovácsháza Város Önkormányzata 1.000.000 Ft támogatást nyert a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által az első világháborús történelmi emlékeit őrző emlékművek rendbetétele, renoválása, helyreállítása (KKETTKK-CP-02 kódszámú) tárgyában kiírt „I. Világháborús hősi halottak emlékművének felújítása Mezőkovácsházán” elnevezésű pályázatával.
A Mezőkovácsházi Humán Szolgáltató Központban 2017. február 27-én megszervezésre került az éves jelzőrendszeres tanácskozás, amelynek alapját a 2016-os évre vonatkozóan a jelzőrendszeri tagoknak előzetesen kiküldött beszámolók összegzése alkotja.
Az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottsága minden évben meghirdeti a „Közlekedésbiztonság gyermekszemmel” c. rajzpályázatot.
2017. február 18- án a Gyula Vigadóban megrendezésre kerülő I. Békés Megyei Wedding Party Díjkiosztó Gálaestjén városunkat két esküvői szolgáltató is képviselte: Barbi Zsolt vőfély és Szabó Ákos fotós.
Mezőkovácsháza Települési Értéktárába a javaslatok alapján eddig 7 helyi érték került felvételre.
A Mezőkovácsházi Könyvtár immár másodszor hívta a tél elűzéséhez a mohácsi busókat segítségül. Vasárnap reggel nyolc órától várták a kicsiket és nagyokat a könyvtárba különböző zajkeltő eszközök, állarcok készítésére.
A Csanád Vezér Általános Iskola vendégei volt Pécska Város polgármestere és az 1.számú Pécskai Általános Iskola igazgató nője.
Az EGYÜTT SZAVAL A NEMZET országos programban a Mezőkovácsházi Csanád Vezér Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola is elismerésben részesült Cegléden
Szavait, tekintetét és mosolyát már csak szívünkben őrizhetjük tovább…. 2017. január 21-én tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála mindannyiunk számára felfoghatatlan.
Január 9. és február 3. között tekinthető meg „A Körös-Maros Nemzeti Park növényvilága” című fotókiállítás a Mezőkovácsházi Városi Könyvtárban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft