Orosháza hírei
Szarvas város képviselő-testülete a hagyományokhoz híven idén januárban is köszöntötte azoknak a cégeknek a vezetőit, amelyek a legtöbb iparűzési adót fizették be a település kasszájába.
Az eddigi leghidegebb hétvége van mögöttünk, Orosházán jól teljesített az önkormányzati szociális ellátórendszer. Dávid Zoltán polgármester fokozott figyelmet kér minden városlakótól, mert bár enyhült az extrém hideg, a télnek messze nincs vége. Orosháza Város Önkormányzata is csatlakozott a Szabadfogas kezdeményezéshez, mely szombaton indult országszerte.
Útdíj ellenőrzés miatt tett fel egy másik rendszámot teherautójára egy Hajdú-Bihar megyei sofőr Békés megyében. A rendőrség egyedi azonosító jel meghamisítása miatt javasol vádemelést ellene - adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Közlekedési baleset, szabálysértési őrizetbe vétel, biztonsági intézkedés és közokirat-hamisítás gyanúja miatt indult büntetőeljárás - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Tótkomlóson kábítószer birtoklás gyanúja miatt, Orosházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök - derült ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Hárman vertek meg, raboltak ki egy férfit Orosházán. Megütötték, megrúgták és elvették a pénzét. Mindhárom gyanúsított őrizetben van.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy 2 500 doboz adózatlan cigarettát, 6,5 kilogramm adózatlan vágott dohányt, 2 darab illegális pálinkafőző berendezést és megközelítőleg 370 liter pálinkát, valamint 400 liter azonosítatlan szeszt foglaltak le egy orosházi férfi házában. Az ügyben költségvetési csalás, valamint orgazdaság miatt indult eljárás.
Ismét adománygyűjtést szervez a Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány, melyhez várják minden segíteni vágyó adományozó csatlakozását. A szervezők kiemelték, az idei céljuk az, hogy elsősorban a tanyavilág rászorulóit segítsék, akikhez kevesebb kezdeményezés ér el.
hogy mikor. Na??? Minderre (és még több mindenre is) csütörtök délelőtt, a Petőfi Művelődési Központban egy komplex sajtótájékoztató keretében megkaptuk a választ.
Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere - aki november 10-ig a Dél-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás (DAREH) elnöki tisztségét is betöltötte -, az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 2.000 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
A széken ülő nő a Jókaiban!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

A széken ülő nő a Jókaiban!

Kultúra