Orosháza hírei
Semmelweis Ignác 201. születésnapján (1818. július 1.), azaz az egészségügy ünnepén köszöntötte az Orosházi Kórház azon kollégáit péntek délelőtt, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, illetve több évtizede az intézményben dolgoznak.
Kiváló Tehetségsegítő díjat vehetett át az orosházi Orosz László, aki a Vörösmarty Mihály Általános Iskola informatika, biológia, technika pedagógusa.
Izgalmas és látványos programokkal idén is megrendezték a Városi Kéklámpás napot június 8-án. Az egyenruhások bemutatkozását, munkájukkal való megismerkedést szolgáló rendezvényt hetedik alkalommal szervezte meg az Őrizd a Lángot Alapítvány, Orosháza Város Önkormányzatával közösen. Idén új helyszínen, a Táncsics Mihály utcában várták a rendőrök, készenlétisek, katonák, tűzoltók, mentősök és vöröskeresztesek az érdeklődőket.
Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott a rendőrség Orosházán. Volt, aki 56 km/órával lépte túl a megengedett sebességet. Egy másik autós két éve lejárt műszaki érvényességi idejű járművel közlekedett, egy gépkocsiban pedig a padlón utazott egy gyermek.
Támogatóinknak köszönhetően sikerült beszerezni az Orosházi Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztályára (SBO) egy 1,3 millió forint értékű, többfunkciós, ágyként is használható betegszállító kocsit.
Két elkötelezett orosházi kezdeményezte, Orosháza önkormányzata pedig csatlakozott ahhoz a jótékonysági akcióhoz, aminek keretében több mint 1,5 millió forint értékű adományt kap az Orosházi Kórház Neurológiai Osztálya.
Minden évben eszközadománnyal segíti az egyenruhások munkáját Orosháza Város Önkormányzata.
Több mint 40 millió forint TOP-os forrásból, valamint hét millió forint feletti önkormányzati forrásból újult meg Orosházán, a Kiss Ernő utcai orvosi rendelő. Mostantól fogva az Orosháza-Szentetornya településrészen lakók korszerű és esztétikus környezetben részesülhetnek orvosi ellátásban. Az ünnepélyes keretek között zajló átadás csütörtök délután történt.
Több mint 40 millió forint TOP-os forrásból, valamint hét millió forint feletti önkormányzati forrásból újult meg Orosházán, a Kiss Ernő utcai orvosi rendelő. Mostantól fogva az Orosháza-Szentetornya településrészen lakók korszerű és esztétikus környezetben részesülhetnek orvosi ellátásban.
A város, pályázati pénzből és saját erőből megvalósuló beruházását, amely munkásszállás célját szolgálja, folyamatosan támadta az ellenzék, élükön a közös polgármesterjelölttel, Szabó Ervinnel, a nyertes pályázat bejelentése óta - áll Dávid Zoltán Orosháza polgármesterének és alpolgármestereinek sajtóközleményében.
Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Nyerj páros belépőt a Jókai Színház előadására!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 1.800 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft