Orosháza hírei
Az elmúlt hétvégén Egerszalókon idősgondozási workshopot rendeztek, melyen a Kisvárosok Szövetsége nevében Orosháza is részt; a békési települést Dávid Zoltán polgármester képviselte. A program keretébe n többek között olyan kérdésekre keresték a választ a résztvevő önkormányzatok, hogy milyen kihívásokkal szembesülnek a különböző lakosságszámmal bíró települések az idősellátás terén, és hogyan segíthetnek egymásnak az önkormányzatok. Mellékeljük az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatását az eseményről, továbbá egy sajnos nem túl jó minőségű fotót az eseményről, szíves felhasználásra.
Folytatva az elmúlt években megvalósuló járdafelújítási munkálatok sorát, idén 700 négyzetméter gyalogút javítását tervezte be a város.
12 ország, 144 Egyesületének, közel 700 sportolója vettek részt a közelmúltban Münchenben megrendezett German Open kick-box bajnokságon.
Orosháza is csatlakozott az országos szemétszedési akcióhoz – vasárnapig tart a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért elnevezésű megmozdulás.
Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere szerda reggel, a magyar sajtó napja alkalmából, egy kötetlen beszélgetős-sajtóreggelivel várta a város és a környékbeli híriparosokat az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont Kék Szalon különtermében.
Békés megyében március 3-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Lezárt kerékpár kosarában felejtett mobiltelefont lopott el egy férfi egy áruház előtt, Orosházán. A telefon tulajdonosa látta, amint magához vette a készüléket. Közvetlenül a történtek után járőröző rendőrök jelentek meg az üzletnél, így a nő azonnal segítséget tudott kérni.
A Békés Megyei Főügyészség közreműködésével létrehozott közös nyomozócsoport sikereként prostituáltakkal összefüggésbe hozható emberkereskedelem és más bűncselekmények miatt egy orosházi nőt és angol házastársát az Egyesült Királyságban a minap összesen több mint 10 év szabadságvesztés büntetésre ítéltek.
Gyűlés miatt két órán át számíthatnak a járművezetők félpályás útlezárásra.
Orosházán, egy közlekedési balesetben megsérült egy nő és két gyermek. Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy személygépkocsi-vezetőt.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft