Orosháza hírei
A kor követelményeinek megfelelő, a fiatalok, s az idősebbek számára egyaránt új lehetőségeket felcsillantó focibázisokat adtak át a gimnáziumban és az Eötvös téren. Az ünneplők között ott láthattuk Mészöly Kálmánt is.
Az Orosháza Úszó Egyesület (OÚE) ma úszóversenyt tart Orosháza-Gyopárosfürdőn. A versenyt Varga Zoltán önkormányzati miniszter nyitotta meg, s ott volt a ma már világszerte ismert Kaáli Géza professzor, egykori orosházi úszó is.
Gyopárosfürdőn, a Tourinform Iroda épületében (a vasúti megállónál) szeptember 21-éig látogatható a Mini Galéria legújabb kiállítása. Ezúttal a „szomszédvár", Hódmezővásárhely két alkotója mutatja be munkáit.
Úgy tűnik, lassan beválnak a pár évvel ezelőtti jóslatok: helyben, a megyékben és országosan is háttérbe szorulnak a papírra nyomott sajtótermékek. Erre példa, ami most Orosházán is történt.
A laikus is úgy érezheti: forgalmas közúti átkelőhelynek számít Orosházán a Szeged-Békéscsaba vasútvonal és a 47-es főút Békéscsabára vezető szakaszának találkozása. Felújítás miatt - egy időre - hamarosan lezárják.
Az orosházi települési önkormányzat képviselő-testületi ülésein a jobboldal rendre hiányolja Fetser János egyéni országgyűlési képviselő jelenlétét. Úgy hírlik, párthívei közül is sokan örülnének az üléseken való részvételének.
A Kassai Állami Filharmonikus Zenekar szeptember 9-én, 19 órától fellép az orosházi művelődési központban. A belépés: díjtalan.
Soros ülését tartotta ma az orosházi képviselő-testület. A nyílt ülés két órája alatt percekben volt mérhető az idő, amikor nem pártpolitikai kérdésekkel foglalkoztak.
Gyopárosfürdőt is érintette a péntek éjszakai vihar. Míg Békéscsabára nagy esőzés szakadt, Orosházán a szapora villámlás, égzengés mellett a városban dühöngő szél pásztázott. Ebbe a sávba esett bele Gyopárosfürdő is. A fürdő főbejárata előtt különösen szomorú látvány fogadta a korai arra járókat.
Összeült a szociális és egészségügyi bizottság. Tagjai támogatják a kórház „felturbósításának" ötletét.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!
Nyerjen! 8.000 Ft értékben!

MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!

Számítástechnika
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital