Orosháza hírei
Jeles napot ültek ma meg az Orosháza Város Általános Iskolája és Pedagógiai Szolgáltató Intézményének József Attiláról elnevezett tagiskolájában. Az iskola létrejöttének 115. esztendős évfordulóját ünnepelték.
Burka László önkormányzati képviselő péntek délutánra kétórás akciót szervezett, melynek bázisa - igazgatója jóvoltából - a Czina Sándor tagiskola volt. Használt és új férfi, női, gyermekruhákat, cipőket választhattak maguknak az érdeklődők - térítésmentesen.
Varga Zoltán önkormányzati miniszter kivételével ott volt mindenki az orosházi képviselő-testület pénteki ülésén. Egy sor előterjesztés sorsáról határoztak, méghozzá meglepően nagy egyetértésben.
A napokban török és lengyel pedagógusok, általános iskolások vendégeskedtek Orosházán. Kiderült, hogy a szálak a Vörösmarty iskolához vezetnek...
Érdekes témákat tárgyalt az orosházi önkormányzat pénzügyi bizottsága. A Panel Plusz Hitelprogram újabb hitelfelvételétől egészen addig, hogy a város nemet mond a Békés Megyei Vízmű Zrt.-nek.
Az orosházi önkormányzat kulturális bizottsága a pénteki testületi ülés jegyében ülésezett. Az eltöltött idő hasznosnak bizonyult.
Biztató hírek érkeztek az orosházi Kutasi utcai állapotok lehetőségeiről. Dávid Zoltán önkormányzati képviselő, a team vezetője egy informális bizottság munkájának eredményeiről számolt be.
Orosháza Város Önkormányzatának Szociális és Egészségügyi Bizottsága a keddi ülésén régi gondokra lelt gyógyírt. Az évek óta betöltetlen 7-es, és a dr. Szántó Gyula halála miatt nemrégen megüresedett 9-es háziorvosi körzet számára háziorvosokat találtak.
Vasárnap véget ért a Gyopároson megrendezett okmányirodai találkozó. A házigazda, dr. Kovács Győző elégedetten inthetett búcsút a hazaindulóknak.
Az okmányirodai hétvége utolsó napjának reggelén a program kis csúszással indult. Az önkormányzati miniszter beszédét követő előadások „kézről kézre" adták tovább a félórás késést.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital