Orosháza hírei
Az orosházi városházán ülésezett ma az Orosházi Kistérség Többcélú Társulása. A sorosnak meghirdetett ülést néhányan soron kívülinek gondolták, hiszen - úgy tudni - összehívásának fő indítéka a legutóbbi találkozáson le nem zárt téma rendezése volt.
Okmányirodai Szakmai Napok elnevezéssel vasárnap délig tartó konferencia kezdődött ma Gyopárosfürdőn. Ez már az ötödik az évenként megrendezett tanácskozások sorában.
Sok felnőtt és még több fiatal résztvevője volt a szarmaták öltözködését bemutató előadásnak az orosházi Szántó Kovács Múzeumban. A programot a Mélyen SZÁNTÓ Esték részeként tartották meg.
Megszólítva érezte magát az orosházi Székács József Alapítvány a fideszes helyi képviselő, Zalai Mihály által. A kuratórium bocsánatkérésre szólította fel őt.
Kisebb botrányféle robbant ki az országban egyes óvodai kérdőívek használatáról. Körkérdésünk eredménye arra mutat, hogy ez nem érinti Orosházát.
Add meg nekünk a mindennapi kenyerünket... ez a kis fohász azon mondatok közé tartozik, amelyek - szó szerinti értelmükben - alighanem a világ legnagyobb részén az ott élő emberek kimondott, kimondatlan imái közé tartoznak.
Pályázatot nyert az orosházi Szántó Kovács János Területi Múzeum. A projekt címe: A tudás esély, a család egység, a múzeum kapocs. Önrészmentesen hétmillió forintot adott az állam a megvalósításra.
Ezen a szombaton, Orosházán ismét megrendezik a Rákóczitelepi Falunapot. Immár a harmadikat.
Ünnepi beszélgetésre hívta egykori diákjait, az érdeklődőket az Orosháza területéhez tartozó Rákóczitelep iskolája. S ezzel még nem ért véget a történet...
Szokásos formáját hozta pénteken délelőtt az orosházi önkormányzat képviselő-testülete. Politikai szólamok puffogtatása, személyeskedések mellett azért olyasmikről is esett szó, melyek számot tarthatnak a választók érdeklődésére.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital