Orosháza hírei
Orosháza Város Önkormányzatának Ügyrendi és Szavazatszámláló Bizottsága mai ülésén a legütősebb információ az volt, hogy az árverezés (árverést elszenvedő általi) megtámadása után megszületett a döntés: az eljárás érvényes volt, s a földhivatalban immár a be is jegyezték az Alföld tulajdonjogát a tulajdoni lapra.
Amikor a Pékszövetség az idei Európai Kenyérünnepen bejelentette, hogy ezt az évet a Gémes-kenyér Csipkerózsika-álmából való felébresztésének szentelik, megnőtt az érdeklődés az újabb orosházi (persze nem hivatalos) hungarikum iránt. Kérték is a receptjét, s ennek most áll módunkban eleget tenni.
Immár ötödik alkalommal tartották meg az Autómenetes Napot az Orosházi Kerékpárosok Érdekvédelmi Egyesülete (OKÉ) szervezésében. (Kötődve e nap európai, magyarországi autómenetes rendezvényeihez.)
Képviselő-testületi ülés előtti tanácskozását tartotta az egyik orosházi, hosszú nevű bizottság. Főként fejlesztési ügyekről esett szó.
Orosházán is számításba veszik, hogy az önkormányzatnak kevesebb lesz a pénze, mint eddig volt. Dr. Dancsó József nincs elragadtatva Varga Zoltán miniszter Orosházát érintő tevékenységétől sem.
Varga Zoltán önkormányzati miniszterrel jó ideje „poénkodik" a város képviselő-testületének „jobbszárnya". Ő mindezt kevésbé tartja viccesnek.
A gyopárosi gyógyfürdő immár komplex kezelések végzésére is alkalmas. Ennek tárgyi és személyi feltételeit az elmúlt hónapokban megteremtették. Szerdára a térség háziorvosait és a reumatológusokat beszélgetésre hívták meg.
Eljött az extrém sportok napja Orosházán. Mint emlékezhetünk rá, a város önkormányzata, valamint a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat együttesen benyújtott pályázata hozta meg a rávaló 1 millió forintot, melyet az Önkormányzati Minisztériumtól nyertek.
A kor követelményeinek megfelelő, a fiatalok, s az idősebbek számára egyaránt új lehetőségeket felcsillantó focibázisokat adtak át a gimnáziumban és az Eötvös téren. Az ünneplők között ott láthattuk Mészöly Kálmánt is.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség