Orosháza hírei
Kiállítás nyílt ismét Gyopároson, a Mini Galériában. Ezúttal fafaragványokat - képeket, szobrokat - láthatnak az érdeklődők.
A döntők második napjával véget ért a hajómodellezők Európa-bajnoksága. Nem vitás, jövőre hasonló sikerre számíthat a gyopárosfürdői világbajnokság is.
Gyopároson, a volt honvédlaktanyában kialakítottak egy szabadidőközpontot, mellyel aztán egy ideig nem történt semmi. Most gyerekfocistákat edzenek benne.
A döntőknél tart a hajómodellezők Európa-bajnoksága Gyopárosfürdőn. Az FSR-H kategóriákban - mint mindig - idén is a norvégok arattak.
Alig félórája még egyre több türelmetlen orosházi ácsorgott tanácstalanul a háza, lakása előtt. Nem sokkal 13.30 előtt ugyanis a Kossuth tér környékén váratlanul megszűnt a vízszolgáltatás. Amikor e cikk felkerült a hírportálunkra, még szárazan hörögtek a csapok.
Bombariadó zavarta meg kora délelőtt Linamar Hungary Nyrt. orosházi gyárának munkáját. Kiderült: az akció ízetlen tréfa vagy kicsinyes bosszúállás volt.
Állítólag négyperces ultimátumot adott az üzem felrobbantásával fenyegető telefonáló.
A Justh Zsigmond Városi Könyvtárban bemutatták Szűcs Ferenc: A Mátrai Sándor Stadion története című könyvét. A szerzővel Buzai Csaba könyvtáros beszélgetett népes közönség előtt.
Virág Ferenc (orosházi) önálló bírósági végrehajtó az Alföld Szálló (orosházi) tulajdonosa ellen - számlatartozás miatt - végrehajtást tűzött ki a Békés Megyei Bíróság döntése alapján.
Orosháza Város Önkormányzata árverésen megszerezte az évek óta egyre inkább lepusztult Alföld Szállót. Az árverés eseményeiről később részletesen beszámolunk.
Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól sört!
Nyerjen! 1.000 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól sört!

Ital