Orosháza hírei
Rendkívüli ülést tartott az orosházi képviselő-testület. Úgy határoztak: megpróbálják megszerezni az Alföld Szálló tulajdonjogát.
Nem könnyű hová tenni az orosházi kórház Semmelweis-napi ünnepségét. Nemrégen még tragikusan hangzó mondatokkal ecsetelték pénzügyi helyzetüket, ám ez nem zavarta meg a program hangulatát.
Gyopárosfürdő, s a város egészének idegenforgalma sok apró kövecskéből épül fel. A konferenciaturizmus bázisa évek óta adott. Most éppen a rendészeti terület vette birtokába, igaz egyetlen napra. Vajon miért éppen Gyopárost választották?
A napokban Orosházán járt Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke. Rendészeti témákról tanácskozott, mi sem természetesebb, hogy mi is ilyesmikről kérdeztük.
Pleskó Pál, az MDF orosházi elnöke „régi motoros" a politikában. Peres szájúnak ismerhette a nyilvánosság, de most az is kiderült a sajtótájékoztatóján, hogy - ha úgy adódik - peres természetű is. Két perének részeredménye: egy győzelem, egy vereség. Ez utóbbiról úgy véli: egyelőre.
Sajtótájékoztatót tartott az MDF orosházi elnöke. A találgatásoknak ezzel vége: a tagok nem hagyják el az Magyar Demokrata Fórumot.
Rendészet és oktatás címmel szakképzési konferenciát tartottak Gyopárosfürdőn. Egy nagy projekthez kapcsolódva a Liga Szakszervezetek vállalták a téma rendészeti területet érintő feldolgozását.
Város lett Újkígyós, s amikor az önkormányzati miniszter az új városok polgármestereinek gratulált a minisztériumban rendezett ünnepségen, rövid nyilatkozatot kértünk Szebellédi Zoltán újkígyósi polgármestertől.
Medgyesegyháza várossá nyilvánítása alkalmából, az ezt „szentesítő" önkormányzati minisztériumi ünnepségen kértük interjúra dr. Nagy Bélát, az új város polgármesterét.
Amikor Litauszki András, a tótkomlósi „magyar iskola" leköszönő igazgatója - július 3-án - sajtótájékoztatót tartott a tótkomlósi közszféra dolgozóinak ünnepi estje (s az annak helyet adó művelődési központ) előtt, az általa „megszólított" jegyző korainak tartotta a reagálást. Közelebbről is meg akart ismerkedni a tényekkel.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra