Orosháza hírei
Az Európai Kenyérünnep néven számon tartott rendezvényre immár hatodik alkalommal zarándokoltak el Orosházára a kenyérhez kötődő szakmák képviselői. A Pékakadémia megnyitóját szerdán tartották a művelődési központ koncerttermében.
Ha nem is a legfrissebb keletű, de az aktuális hírek közé tartozik, hogy Budapest központjának egyik parkolótársasága havi 5-8 százezer forinttal „megkente" az illetékes közterület-felügyelet vezetőjét. Vajon hivatalosan, vagy zsebből? Ha ez utóbbi történt, lenne tippünk, hogyan lehet(ett) szert tenni a vesztegetésekhez elengedhetetlen (Jolly Joker) fekete pénzre...
Szerencsére (eddig legalábbis) nem gyakran előforduló bűncselekmény áldozta lett egy Suzuki Orosházán. Ha az esetről közvetlen tudomást szerzők megosztják ismereteiket a rendőrökkel, talán egy sertéspestisnél is gyorsabban terjedő járványt előzhetünk meg általa...
Orosháza azért mégsem a vandálok városa, de tény: időnként itt is elengedik magukat az ilyesmi hajlammal „megáldott" emberek. Olykor nem is az általuk okozott kár nagysága, hanem tettük értelmetlensége döbbenti meg a közvéleményt.
Kiállítás nyílt ismét Gyopároson, a Mini Galériában. Ezúttal fafaragványokat - képeket, szobrokat - láthatnak az érdeklődők.
A döntők második napjával véget ért a hajómodellezők Európa-bajnoksága. Nem vitás, jövőre hasonló sikerre számíthat a gyopárosfürdői világbajnokság is.
Gyopároson, a volt honvédlaktanyában kialakítottak egy szabadidőközpontot, mellyel aztán egy ideig nem történt semmi. Most gyerekfocistákat edzenek benne.
A döntőknél tart a hajómodellezők Európa-bajnoksága Gyopárosfürdőn. Az FSR-H kategóriákban - mint mindig - idén is a norvégok arattak.
Alig félórája még egyre több türelmetlen orosházi ácsorgott tanácstalanul a háza, lakása előtt. Nem sokkal 13.30 előtt ugyanis a Kossuth tér környékén váratlanul megszűnt a vízszolgáltatás. Amikor e cikk felkerült a hírportálunkra, még szárazan hörögtek a csapok.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital