Orosháza hírei
Sajtótájékoztató tartott az Orosházi Fidelitas a július 4-ei tisztújító taggyűlésen hozott döntései ismertetésére. Az új vezetés bemutatta elnökségi programját is.
Félidejéhez érkezett az Orosháza Fesztivál. Ízelítőül érdemes áttekinteni e nap történéseit, s meglátni benne a következő hét „ínycsiklandozó" programját.
A ritkán felszólaló Fetser János, az orosházi térség egyéni országgyűlési képviselője nemrégen kérdést tett fel a Parlamentben az önkormányzati miniszternek. Ennek címe a következő volt: „Folyamatos törvénysértések az önkormányzatoknál?"
A tótkomlósi Jankó János Általános Iskola és Gimnázium igazgatója pénteken este sajtótájékoztatót tartott. Álláspontja szerint a pályázati eljárás során szabálytalanságok történtek.
Célegyenesébe érkezett a tótkomlósi polgármester-választási kampány. Péntek 16 óra volt az utolsó lehetséges időpont arra, hogy valaki az ajánló szelvényeit (kellő számban) leadja, s ezzel (a választási bizottság döntése alapján) hivatalisan is polgármester-jelöltté váljon.
Újabb tárgyalási napot ért meg július elsején, a Békés Megyei Bíróságon a Takács kontra Nédó, személyiségi jog megsértése miatt indult ügy. Most az alperes tanúi szólaltak meg.
Sajtótájékoztatót tartott Orosházán dr. Dancsó József alpolgármester, a Fidesz Békés megyei listás országgyűlési képviselője. Amiről beszélt: az orosházi bíróságon történt minapi késelés.
Tótkomlós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tegnap ülést tartott. A legnagyobb érdeklődéssel várt napirendek között két oktatás intézmény igazgatói pályázatának elbírálása is szerepelt.
Felújítják az Orosháza és Tótkomlós közötti közutat, mondta Fetser János országgyűlési képviselő. A kérdés csak az, mikor kezdenek hozzá igazából.
Többek között bal- és jobboldali politikusok is részt vettek a kora hét végén Debrecenben megrendezett emléktornán. A győztes versenypáros egyik tagja Varga Zoltán önkormányzati miniszter volt.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk