Orosháza hírei
Orosházán az augusztus 20-ai ünneplés visszatérően (és egész nap) a lóversenypályán folytatódik. Sokan erre is építették szombati programjukat.
Délelőtt - amikor már utcányi sor várt a fürdőbe való bebocsátásra - megnyitották azt a „zsilipet", melyen programözön zúdul a Gyopárosfürdőre látogatókra. A hivatalos megnyitó ünnepség időpontjában már ezrek vették birtokukba a fürdőt, a színpadi programokat, a pékek utcáját.
Az Európai Kenyérünnep néven számon tartott rendezvényre immár hatodik alkalommal zarándokoltak el Orosházára a kenyérhez kötődő szakmák képviselői. A Pékakadémia megnyitóját szerdán tartották a művelődési központ koncerttermében.
Ha nem is a legfrissebb keletű, de az aktuális hírek közé tartozik, hogy Budapest központjának egyik parkolótársasága havi 5-8 százezer forinttal „megkente" az illetékes közterület-felügyelet vezetőjét. Vajon hivatalosan, vagy zsebből? Ha ez utóbbi történt, lenne tippünk, hogyan lehet(ett) szert tenni a vesztegetésekhez elengedhetetlen (Jolly Joker) fekete pénzre...
Szerencsére (eddig legalábbis) nem gyakran előforduló bűncselekmény áldozta lett egy Suzuki Orosházán. Ha az esetről közvetlen tudomást szerzők megosztják ismereteiket a rendőrökkel, talán egy sertéspestisnél is gyorsabban terjedő járványt előzhetünk meg általa...
Orosháza azért mégsem a vandálok városa, de tény: időnként itt is elengedik magukat az ilyesmi hajlammal „megáldott" emberek. Olykor nem is az általuk okozott kár nagysága, hanem tettük értelmetlensége döbbenti meg a közvéleményt.
Kiállítás nyílt ismét Gyopároson, a Mini Galériában. Ezúttal fafaragványokat - képeket, szobrokat - láthatnak az érdeklődők.
A döntők második napjával véget ért a hajómodellezők Európa-bajnoksága. Nem vitás, jövőre hasonló sikerre számíthat a gyopárosfürdői világbajnokság is.
Gyopároson, a volt honvédlaktanyában kialakítottak egy szabadidőközpontot, mellyel aztán egy ideig nem történt semmi. Most gyerekfocistákat edzenek benne.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó