Orosháza hírei
Orosháza azért mégsem a vandálok városa, de tény: időnként itt is elengedik magukat az ilyesmi hajlammal „megáldott" emberek. Olykor nem is az általuk okozott kár nagysága, hanem tettük értelmetlensége döbbenti meg a közvéleményt.
Kiállítás nyílt ismét Gyopároson, a Mini Galériában. Ezúttal fafaragványokat - képeket, szobrokat - láthatnak az érdeklődők.
A döntők második napjával véget ért a hajómodellezők Európa-bajnoksága. Nem vitás, jövőre hasonló sikerre számíthat a gyopárosfürdői világbajnokság is.
Gyopároson, a volt honvédlaktanyában kialakítottak egy szabadidőközpontot, mellyel aztán egy ideig nem történt semmi. Most gyerekfocistákat edzenek benne.
A döntőknél tart a hajómodellezők Európa-bajnoksága Gyopárosfürdőn. Az FSR-H kategóriákban - mint mindig - idén is a norvégok arattak.
Alig félórája még egyre több türelmetlen orosházi ácsorgott tanácstalanul a háza, lakása előtt. Nem sokkal 13.30 előtt ugyanis a Kossuth tér környékén váratlanul megszűnt a vízszolgáltatás. Amikor e cikk felkerült a hírportálunkra, még szárazan hörögtek a csapok.
Bombariadó zavarta meg kora délelőtt Linamar Hungary Nyrt. orosházi gyárának munkáját. Kiderült: az akció ízetlen tréfa vagy kicsinyes bosszúállás volt.
Állítólag négyperces ultimátumot adott az üzem felrobbantásával fenyegető telefonáló.
A Justh Zsigmond Városi Könyvtárban bemutatták Szűcs Ferenc: A Mátrai Sándor Stadion története című könyvét. A szerzővel Buzai Csaba könyvtáros beszélgetett népes közönség előtt.