Orosháza hírei
Gyopárosfürdőn, a tavak fürdőbeli partjáról startolva megkezdődtek a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságának küzdelmei. A verseny alatt a strandolás zavartalanul folyt tovább.
Megnyitották Gyopároson a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságát. A Gyopárosi-tavak legnagyobbikán tartott rendezvény egyben a jövő évi világbajnokság „előjátéka" is.
Bogdánffy Csaba, orosházi képviselő-testületi MSZP-frakcióvezető valótlanságok állításával vádolja meg politikustársát. Összecsapásuk a nyilvánosság előtt zajlik, a most elérhetetlennek bizonyuló dr. Dancsó József álláspontjára egyelőre várni kell.
A budapesti Sziget Fesztiválon, s a szegedi Széchenyi téren is bemutatkoznak majd a hungarikumok. Vagy a „hungarikumok".
Gyermekcsábító, működőképes csodamodellek láthatók a gyopárosi Mini Galériában. A remek kis hajók megtekintésétől persze a felnőttek sincsenek eltiltva...
Rendkívüli ülést tartott az orosházi képviselő-testület. Úgy határoztak: megpróbálják megszerezni az Alföld Szálló tulajdonjogát.
Nem könnyű hová tenni az orosházi kórház Semmelweis-napi ünnepségét. Nemrégen még tragikusan hangzó mondatokkal ecsetelték pénzügyi helyzetüket, ám ez nem zavarta meg a program hangulatát.
Gyopárosfürdő, s a város egészének idegenforgalma sok apró kövecskéből épül fel. A konferenciaturizmus bázisa évek óta adott. Most éppen a rendészeti terület vette birtokába, igaz egyetlen napra. Vajon miért éppen Gyopárost választották?
A napokban Orosházán járt Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke. Rendészeti témákról tanácskozott, mi sem természetesebb, hogy mi is ilyesmikről kérdeztük.
Pleskó Pál, az MDF orosházi elnöke „régi motoros" a politikában. Peres szájúnak ismerhette a nyilvánosság, de most az is kiderült a sajtótájékoztatóján, hogy - ha úgy adódik - peres természetű is. Két perének részeredménye: egy győzelem, egy vereség. Ez utóbbiról úgy véli: egyelőre.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség