Orosháza hírei
Virág Ferenc (orosházi) önálló bírósági végrehajtó az Alföld Szálló (orosházi) tulajdonosa ellen - számlatartozás miatt - végrehajtást tűzött ki a Békés Megyei Bíróság döntése alapján.
Orosháza Város Önkormányzata árverésen megszerezte az évek óta egyre inkább lepusztult Alföld Szállót. Az árverés eseményeiről később részletesen beszámolunk.
Alighanem örömhírrel szolgálhatunk az extrémsportok orosházi kedvelőinek, a városba látogató társaiknak. Ugyanis pályázati úton 1 millió forint támogatást kaptak sportáguk gyakorlására és bemutatására.
Sárdi Istvánné a Magyar Úszószövetség egyik alelnökeként, annak Vidék Bizottsága elnökeként vett részt a fedett uszodával nem rendelkező települések számára kiírt, s Gyopárosfürdőn rendezett úszóbajnokságon. (A másik alelnököt Darnyi Tamásnnak hívják.) Még egy tisztségét kell megemlítenünk feltétlenül: a Magyar Diáksport Szövetség Úszás Munkabizottságának vezetője.
Orosháza-Gyopárosfürdő és az Orosházi Úszóegyesület ad otthont augusztus 4-és és 5-én a XIV. B kategóriás Országos Úszóbajnokságnak. Szerte az országból 21 csapat több mint 200 versenyzője küldte el a nevezését.
Ha idegenforgalommal, gyógyfürdő-hasznosítással akar foglalkozni egy település, a legalapvetőbb dolgok közé tartozik a mikrokörnyezet védelme. E téren, Gyopároson is vannak még tennivalók.
Orosházán, a Szentesi út és a szegedi vasútvonal kereszteződésében őrködő rudas sorompót nemrégen fény- és félkaros sorompóval váltották fel. Így már az előbbi kezelőépületére sincs szükség.
Gyopárosfürdőn, a tavak fürdőbeli partjáról startolva megkezdődtek a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságának küzdelmei. A verseny alatt a strandolás zavartalanul folyt tovább.
Megnyitották Gyopároson a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságát. A Gyopárosi-tavak legnagyobbikán tartott rendezvény egyben a jövő évi világbajnokság „előjátéka" is.
Bogdánffy Csaba, orosházi képviselő-testületi MSZP-frakcióvezető valótlanságok állításával vádolja meg politikustársát. Összecsapásuk a nyilvánosság előtt zajlik, a most elérhetetlennek bizonyuló dr. Dancsó József álláspontjára egyelőre várni kell.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség