Orosháza hírei
Orosháza Város Önkormányzata árverésen megszerezte az évek óta egyre inkább lepusztult Alföld Szállót. Az árverés eseményeiről később részletesen beszámolunk.
Alighanem örömhírrel szolgálhatunk az extrémsportok orosházi kedvelőinek, a városba látogató társaiknak. Ugyanis pályázati úton 1 millió forint támogatást kaptak sportáguk gyakorlására és bemutatására.
Sárdi Istvánné a Magyar Úszószövetség egyik alelnökeként, annak Vidék Bizottsága elnökeként vett részt a fedett uszodával nem rendelkező települések számára kiírt, s Gyopárosfürdőn rendezett úszóbajnokságon. (A másik alelnököt Darnyi Tamásnnak hívják.) Még egy tisztségét kell megemlítenünk feltétlenül: a Magyar Diáksport Szövetség Úszás Munkabizottságának vezetője.
Orosháza-Gyopárosfürdő és az Orosházi Úszóegyesület ad otthont augusztus 4-és és 5-én a XIV. B kategóriás Országos Úszóbajnokságnak. Szerte az országból 21 csapat több mint 200 versenyzője küldte el a nevezését.
Ha idegenforgalommal, gyógyfürdő-hasznosítással akar foglalkozni egy település, a legalapvetőbb dolgok közé tartozik a mikrokörnyezet védelme. E téren, Gyopároson is vannak még tennivalók.
Orosházán, a Szentesi út és a szegedi vasútvonal kereszteződésében őrködő rudas sorompót nemrégen fény- és félkaros sorompóval váltották fel. Így már az előbbi kezelőépületére sincs szükség.
Gyopárosfürdőn, a tavak fürdőbeli partjáról startolva megkezdődtek a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságának küzdelmei. A verseny alatt a strandolás zavartalanul folyt tovább.
Megnyitották Gyopároson a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságát. A Gyopárosi-tavak legnagyobbikán tartott rendezvény egyben a jövő évi világbajnokság „előjátéka" is.
Bogdánffy Csaba, orosházi képviselő-testületi MSZP-frakcióvezető valótlanságok állításával vádolja meg politikustársát. Összecsapásuk a nyilvánosság előtt zajlik, a most elérhetetlennek bizonyuló dr. Dancsó József álláspontjára egyelőre várni kell.
A budapesti Sziget Fesztiválon, s a szegedi Széchenyi téren is bemutatkoznak majd a hungarikumok. Vagy a „hungarikumok".
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés