Orosháza hírei
Ha idegenforgalommal, gyógyfürdő-hasznosítással akar foglalkozni egy település, a legalapvetőbb dolgok közé tartozik a mikrokörnyezet védelme. E téren, Gyopároson is vannak még tennivalók.
Orosházán, a Szentesi út és a szegedi vasútvonal kereszteződésében őrködő rudas sorompót nemrégen fény- és félkaros sorompóval váltották fel. Így már az előbbi kezelőépületére sincs szükség.
Gyopárosfürdőn, a tavak fürdőbeli partjáról startolva megkezdődtek a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságának küzdelmei. A verseny alatt a strandolás zavartalanul folyt tovább.
Megnyitották Gyopároson a hajómodellezők 2009-es nyílt Európa-bajnokságát. A Gyopárosi-tavak legnagyobbikán tartott rendezvény egyben a jövő évi világbajnokság „előjátéka" is.
Bogdánffy Csaba, orosházi képviselő-testületi MSZP-frakcióvezető valótlanságok állításával vádolja meg politikustársát. Összecsapásuk a nyilvánosság előtt zajlik, a most elérhetetlennek bizonyuló dr. Dancsó József álláspontjára egyelőre várni kell.
A budapesti Sziget Fesztiválon, s a szegedi Széchenyi téren is bemutatkoznak majd a hungarikumok. Vagy a „hungarikumok".
Gyermekcsábító, működőképes csodamodellek láthatók a gyopárosi Mini Galériában. A remek kis hajók megtekintésétől persze a felnőttek sincsenek eltiltva...
Rendkívüli ülést tartott az orosházi képviselő-testület. Úgy határoztak: megpróbálják megszerezni az Alföld Szálló tulajdonjogát.
Nem könnyű hová tenni az orosházi kórház Semmelweis-napi ünnepségét. Nemrégen még tragikusan hangzó mondatokkal ecsetelték pénzügyi helyzetüket, ám ez nem zavarta meg a program hangulatát.
Gyopárosfürdő, s a város egészének idegenforgalma sok apró kövecskéből épül fel. A konferenciaturizmus bázisa évek óta adott. Most éppen a rendészeti terület vette birtokába, igaz egyetlen napra. Vajon miért éppen Gyopárost választották?
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom