Orosháza hírei
A napokban Orosházán járt Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke. Rendészeti témákról tanácskozott, mi sem természetesebb, hogy mi is ilyesmikről kérdeztük.
Pleskó Pál, az MDF orosházi elnöke „régi motoros" a politikában. Peres szájúnak ismerhette a nyilvánosság, de most az is kiderült a sajtótájékoztatóján, hogy - ha úgy adódik - peres természetű is. Két perének részeredménye: egy győzelem, egy vereség. Ez utóbbiról úgy véli: egyelőre.
Sajtótájékoztatót tartott az MDF orosházi elnöke. A találgatásoknak ezzel vége: a tagok nem hagyják el az Magyar Demokrata Fórumot.
Rendészet és oktatás címmel szakképzési konferenciát tartottak Gyopárosfürdőn. Egy nagy projekthez kapcsolódva a Liga Szakszervezetek vállalták a téma rendészeti területet érintő feldolgozását.
Város lett Újkígyós, s amikor az önkormányzati miniszter az új városok polgármestereinek gratulált a minisztériumban rendezett ünnepségen, rövid nyilatkozatot kértünk Szebellédi Zoltán újkígyósi polgármestertől.
Medgyesegyháza várossá nyilvánítása alkalmából, az ezt „szentesítő" önkormányzati minisztériumi ünnepségen kértük interjúra dr. Nagy Bélát, az új város polgármesterét.
Amikor Litauszki András, a tótkomlósi „magyar iskola" leköszönő igazgatója - július 3-án - sajtótájékoztatót tartott a tótkomlósi közszféra dolgozóinak ünnepi estje (s az annak helyet adó művelődési központ) előtt, az általa „megszólított" jegyző korainak tartotta a reagálást. Közelebbről is meg akart ismerkedni a tényekkel.
Milyen eddig a zöldség-gyümölcs-szezon? Erre a kérdésre kerestünk választ Orosházán. De akár bárhol máshol is hasonló eredményre juthattunk volna.
Az orosházi önkormányzat képviselő-testülete, cakk-pakk, átadta a megyei önkormányzatnak a Kossuth Lajos Közoktatási Intézményt. Az egyik, ezt ellenző képviselő - szabálytalan eljárásra hivatkozva - bíróságoz fordult. Keresetét elutasították.
Érdekes helyszínen nyílt kiállítás Gyopárosfürdőn. Az egykori vasútállomás épületében működő Tourinform Iroda egyik helyisége a képzőművészet rajongóinak „feltételes megállója" lett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó