Orosháza hírei
Az orosházi önkormányzat képviselő-testülete, cakk-pakk, átadta a megyei önkormányzatnak a Kossuth Lajos Közoktatási Intézményt. Az egyik, ezt ellenző képviselő - szabálytalan eljárásra hivatkozva - bíróságoz fordult. Keresetét elutasították.
Érdekes helyszínen nyílt kiállítás Gyopárosfürdőn. Az egykori vasútállomás épületében működő Tourinform Iroda egyik helyisége a képzőművészet rajongóinak „feltételes megállója" lett.
Magyarország új városai az Önkormányzati Minisztérium épületében ma megrendezett ünnepségen mutatkoztak be. Az eseményen Varga Zoltán önkormányzati miniszter köszöntötte az idén városi címet kapott településeket. Valamennyit a polgármesterük képviselte.
Programok Orosházán kicsiknek és nagyoknak. Fesztiválnapjait éli mostanság Orosháza. S ami vasárnapig még hátravan, ahogy mondani szokás: hát az sem semmi...
Sajtótájékoztató tartott az Orosházi Fidelitas a július 4-ei tisztújító taggyűlésen hozott döntései ismertetésére. Az új vezetés bemutatta elnökségi programját is.
Félidejéhez érkezett az Orosháza Fesztivál. Ízelítőül érdemes áttekinteni e nap történéseit, s meglátni benne a következő hét „ínycsiklandozó" programját.
A ritkán felszólaló Fetser János, az orosházi térség egyéni országgyűlési képviselője nemrégen kérdést tett fel a Parlamentben az önkormányzati miniszternek. Ennek címe a következő volt: „Folyamatos törvénysértések az önkormányzatoknál?"
A tótkomlósi Jankó János Általános Iskola és Gimnázium igazgatója pénteken este sajtótájékoztatót tartott. Álláspontja szerint a pályázati eljárás során szabálytalanságok történtek.
Célegyenesébe érkezett a tótkomlósi polgármester-választási kampány. Péntek 16 óra volt az utolsó lehetséges időpont arra, hogy valaki az ajánló szelvényeit (kellő számban) leadja, s ezzel (a választási bizottság döntése alapján) hivatalisan is polgármester-jelöltté váljon.
Újabb tárgyalási napot ért meg július elsején, a Békés Megyei Bíróságon a Takács kontra Nédó, személyiségi jog megsértése miatt indult ügy. Most az alperes tanúi szólaltak meg.
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó