Orosháza hírei
Célegyenesébe érkezett a tótkomlósi polgármester-választási kampány. Péntek 16 óra volt az utolsó lehetséges időpont arra, hogy valaki az ajánló szelvényeit (kellő számban) leadja, s ezzel (a választási bizottság döntése alapján) hivatalisan is polgármester-jelöltté váljon.
Újabb tárgyalási napot ért meg július elsején, a Békés Megyei Bíróságon a Takács kontra Nédó, személyiségi jog megsértése miatt indult ügy. Most az alperes tanúi szólaltak meg.
Sajtótájékoztatót tartott Orosházán dr. Dancsó József alpolgármester, a Fidesz Békés megyei listás országgyűlési képviselője. Amiről beszélt: az orosházi bíróságon történt minapi késelés.
Tótkomlós Város Önkormányzatának Képviselő-testülete tegnap ülést tartott. A legnagyobb érdeklődéssel várt napirendek között két oktatás intézmény igazgatói pályázatának elbírálása is szerepelt.
Felújítják az Orosháza és Tótkomlós közötti közutat, mondta Fetser János országgyűlési képviselő. A kérdés csak az, mikor kezdenek hozzá igazából.
Többek között bal- és jobboldali politikusok is részt vettek a kora hét végén Debrecenben megrendezett emléktornán. A győztes versenypáros egyik tagja Varga Zoltán önkormányzati miniszter volt.
Június 30. a parlagfű elleni védekezés határnapja. Ettől az időponttól kezdve a külterületeket a földhivatalok, belterületek a jegyzők és megbízottjaik ellenőrzik.
Orosházán, a Szántó Kovács János múzeum Szent Iván-éji Mulatságok című programját szombaton nagy sikerrel tartották meg. Színvonalas szórakozás volt ez kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Az orosházi Szántó Kovács Múzeum idén is megtartja a Múzeumok Éjszakáján „Szent Iván-éji Mulatságok" című monstre programját. elnevezésű programját. Erre az országos alkalom részeként kerül sor június 20-án, szombaton este. Ám - hagyományaiknak megfelelően - egyedi programot felmutató rendezvényt szerveztek erre az estére.
Az EU-választás (vasár)napján hamar kiderült: a választók aktivitása a szép idő ellenére alacsony maradt. Aki viszont az urnák elé járult, bizonyára osztja az általunk Tótkomlóson megkérdezett választó véleményét.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés