Orosháza hírei
Gyermekcsábító, működőképes csodamodellek láthatók a gyopárosi Mini Galériában. A remek kis hajók megtekintésétől persze a felnőttek sincsenek eltiltva...
Rendkívüli ülést tartott az orosházi képviselő-testület. Úgy határoztak: megpróbálják megszerezni az Alföld Szálló tulajdonjogát.
Nem könnyű hová tenni az orosházi kórház Semmelweis-napi ünnepségét. Nemrégen még tragikusan hangzó mondatokkal ecsetelték pénzügyi helyzetüket, ám ez nem zavarta meg a program hangulatát.
Gyopárosfürdő, s a város egészének idegenforgalma sok apró kövecskéből épül fel. A konferenciaturizmus bázisa évek óta adott. Most éppen a rendészeti terület vette birtokába, igaz egyetlen napra. Vajon miért éppen Gyopárost választották?
A napokban Orosházán járt Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke. Rendészeti témákról tanácskozott, mi sem természetesebb, hogy mi is ilyesmikről kérdeztük.
Pleskó Pál, az MDF orosházi elnöke „régi motoros" a politikában. Peres szájúnak ismerhette a nyilvánosság, de most az is kiderült a sajtótájékoztatóján, hogy - ha úgy adódik - peres természetű is. Két perének részeredménye: egy győzelem, egy vereség. Ez utóbbiról úgy véli: egyelőre.
Sajtótájékoztatót tartott az MDF orosházi elnöke. A találgatásoknak ezzel vége: a tagok nem hagyják el az Magyar Demokrata Fórumot.
Rendészet és oktatás címmel szakképzési konferenciát tartottak Gyopárosfürdőn. Egy nagy projekthez kapcsolódva a Liga Szakszervezetek vállalták a téma rendészeti területet érintő feldolgozását.
Város lett Újkígyós, s amikor az önkormányzati miniszter az új városok polgármestereinek gratulált a minisztériumban rendezett ünnepségen, rövid nyilatkozatot kértünk Szebellédi Zoltán újkígyósi polgármestertől.
Medgyesegyháza várossá nyilvánítása alkalmából, az ezt „szentesítő" önkormányzati minisztériumi ünnepségen kértük interjúra dr. Nagy Bélát, az új város polgármesterét.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft