Orosháza hírei
Fejszenyéllel bántalmazta vitapartnereit egy 30 éves hódmezővásárhelyi férfi Kövegyen. A rendőrök Kardoskúton fogták el.
Döntetlent hozott az Orosháza-Tatabánya mérkőzés a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.
Az orosházi kapitányság bűnügyi osztályának munkatársai kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt pénteken este elfogtak egy 37 éves helyi férfit.
Kedvezményes vásárlási lehetőséggel és lámpafényes kerékpáros felvonulással igyekszik felhívni a figyelmet a rendőrség Békés megyében a láthatóság fontosságára.
Gyorsított eljárásban egy év letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Kecskeméti Járásbíróság nem jogerősen egy 37 éves orosházi nőt, aki öt szír migránst szállított az autójában az M5-ös autópályán - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.
A magyar kormány gyermekvédelmi politikájának középpontjában a család biztosítása áll, ahogyan ez a fő célkitűzése az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványának is - mondta az emberi erőforrások minisztere hétfőn Orosházán, a Békés megyei Battonyáról átköltözött SOS Gyermekfalu hivatalos megnyitóján.
Békés megyében szerdán egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Száz darab cirkuszjegyet kaptak orosházi kisiskolások. A gyerekek a belépővel a hamarosan a városba érkező Fővárosi Nagycirkusz előadását nézhetik meg.
Szeptember 25-én áramszünet miatt szünetel az ügyfélfogadás és az ügyintézés az Orosházi Járásbíróságon.
Mármost mindegy is. A besúgók, a kádári Belügyminisztérium III. Főcsoportfőnökség III/III. (Belső Reakció Elhárítása) Csoportfőnökségének munkatársai közöttünk élnek. Vagy meghaltak.Ez a történelmi mese rólunk (is) szól.
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás
Nyerjen kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!

Szolgáltatás