Orosháza hírei
Szarvas város képviselő-testülete a hagyományokhoz híven idén januárban is köszöntötte azoknak a cégeknek a vezetőit, amelyek a legtöbb iparűzési adót fizették be a település kasszájába.
Fűtött szállóra vittek két férfit és külterületen élő időseket látogatnak az orosházi rendőrök - adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az eddigi leghidegebb hétvége van mögöttünk, Orosházán jól teljesített az önkormányzati szociális ellátórendszer. Dávid Zoltán polgármester fokozott figyelmet kér minden városlakótól, mert bár enyhült az extrém hideg, a télnek messze nincs vége. Orosháza Város Önkormányzata is csatlakozott a Szabadfogas kezdeményezéshez, mely szombaton indult országszerte.
Útdíj ellenőrzés miatt tett fel egy másik rendszámot teherautójára egy Hajdú-Bihar megyei sofőr Békés megyében. A rendőrség egyedi azonosító jel meghamisítása miatt javasol vádemelést ellene - adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy 2 500 doboz adózatlan cigarettát, 6,5 kilogramm adózatlan vágott dohányt, 2 darab illegális pálinkafőző berendezést és megközelítőleg 370 liter pálinkát, valamint 400 liter azonosítatlan szeszt foglaltak le egy orosházi férfi házában. Az ügyben költségvetési csalás, valamint orgazdaság miatt indult eljárás.
Ismét adománygyűjtést szervez a Történelmi Gellértegyházáért Alapítvány, melyhez várják minden segíteni vágyó adományozó csatlakozását. A szervezők kiemelték, az idei céljuk az, hogy elsősorban a tanyavilág rászorulóit segítsék, akikhez kevesebb kezdeményezés ér el.
hogy mikor. Na??? Minderre (és még több mindenre is) csütörtök délelőtt, a Petőfi Művelődési Központban egy komplex sajtótájékoztató keretében megkaptuk a választ.
Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere - aki november 10-ig a Dél-Alföld Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer Létrehozását Célzó Önkormányzati Társulás (DAREH) elnöki tisztségét is betöltötte -, az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz.
Egymás után két kisebb földrengés volt az elmúlt éjszaka Orosháza és Székkutas térségében. A rengést a lakosság is érzékelte - adta hírül az MTI.
A Katolikus Rádió hamarosan a 20. frekvenciáját fogja indítani ebben a szép alföldi városban – mondta dr. Radetzky András, a médium vezérigazgató-helyettese szerdán, az orosházi Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban megtartott sajtótájékoztatón.
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Külső-belső a Kira Autókozmetikától!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

Külső-belső a Kira Autókozmetikától!

Szolgáltatás