Sarkad hírei
A rendőrség vádemelést javasol egy 18 éves fiatalember ellen, mert a szomszédjától és egy lakatlan épületből is lopott Sarkadon.
Magyarbánhegyesen körözött férfit fogtak el, Sarkadon pedig eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök szombaton - derült ki a Békés Megyei Rentőr-főkapitányság tájékoztatójából.
A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség halált okozó ittas járművezetés bűntette miatt emelt vádat azzal a 35 éves zsadányi illetőségű nővel szemben, aki 2016. június közepén Sarkad központjában egy autóval ittasan nagy sebességgel fának sodródott, és a baleset következtében a mellette ülő férfi elhalálozott - tájékoztatta a hír6.hu-t dr. Veress Gabriella címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész, megyei főügyész.
Sarkadon tegnap elfogtak a rendőrök egy helyi férfit.
Mortimer, a nyomkövető kutya segített a sarkadi nyomozóknak egy betörés gyanúsítottjának azonosításában.
Sarkadon, tegnap délelőtt a rendőrök megtaláltak egy 17 éves kisújszállási lányt, akit eltűnés miatt keresett a Szolnoki Rendőrkapitányság.
Mezőőrökkel, szociális munkásokkal, polgárőrökkel látogatják a tanyákon élőket a rendőrök Békés megyében.
A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap 10 óra 15 perc körül Sarkadon megtaláltak egy 17 éves kisújszállási lányt, akit eltűnés miatt keresett a Karcagi Rendőrkapitányság.
Színültig megtelt a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központ nagyterme a város idős, nyugdíjas polgáraival az idei Idősek Karácsonya ünnepség alkalmából. Ezt az egyedülálló karácsonyi rendezvényt már lassan három évtizede szervezi meg közös összefogással Sarkad Város Önkormányzata és a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ. Így történt ez az idei esztendőben is.
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és promoanyagokat!

Számítástechnika
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk