Sarkad hírei
Az Éden-tó I -en rendezik meg vasárnap a volt szellőzősök, cukorgyáriak horgászversenyét Sarkadon.
Ki ne szeretett volna kiskorában régész lenni? – Ugye, hogy mindenkiben átfutott a gondolat? Régmúlt emlékeket feltárni, régi kincsekre bukkanni… „Megmentett Örökség – Kincsek Európa szívéből” címmel nyílt kiállítás pénteken, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban.
Sopronban sem lesz egyszerű dolga az Előrének, de amíg nem győznek, addig hátrafelé csúszik a csapat a tabellán. A Gyulának és az Orosházának pedig elvárás lesz a győzelem az NB III-ban!
A Sarkad és Kistérsége Kerékpáros Egyesület 2013. szeptember 21-én szeretettel meghív, vár minden kedves érdeklődőt a II. Sarkad-Bihar Maratoni Túrára, ami egyben jótékonysági kerékpártúra is, a balesetet szenvedett Berényi Péter sarkadi lakos gyógykezelési költségeinek előteremtése érdekében.
Ingyenes gyógyító napot rendez a sarkadi Bartók Béla Művelődési Központ a Fehérlófia Dobkörrel karöltve a városi művelődési központban szeptember 21-én 10 órai kezdettel.
Beharangozók - Hazai pályán idén még nem nyert a Szarvas, de most a listavezető Kondoros ellen szeretne bizonyítani a csapat. Orosházán és Szeghalmon szintén jó mérkőzésre van kilátás, valamint Eleken is sok nézőt várnak a szomszédvári rangadóra.
Két személyautó ütközött hétfőn pár perccel dél után a 4219. számú úton, Sarkad belterületén a Gyulai út 29. szám előtt. A balesetben az egyik autó vezetője megsérült.
Beszámolók - Drámai meccsen fordított a Szabadkígyós a hajrában, a Körösladány pedig három gólos hátrányt dolgozott le Gyomaendrődön. A Füzesgyarmatnak és a Nagyszénásnak be kellett érnie 1-1 ponttal, a második vonalban pedig meglepetésre nem tudott nyerni a Mezőkovácsháza idegenben. A Dévaványa folytatta jó szereplését, a Doboz is pontot szerzett.
A Békés megyei NB III-as rangadót a Gyula nyerte meg. Egy osztállyal lejjebb ismételten győzött a Kondoros, kettős emberelőnyben nyert a Mezőberény is, viszont három meccsen döntetlen született. A Szabadkígyós - Méhkerék derbin hazai siker született, de a 88. percig vezettek a vendégek.
Sarkad város önkormányzata 282 millió 775 ezer 360 forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Szociális célú városrehabilitáció elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 333 millió 304 ezer 323 forint összköltségvetésű beruházásból szolgáltatóházat, szociális bérlakásokat, szociális blokkot, szociális boltot, valamint parkolókat, játszóteret és sportudvart alakítanak ki, illetve közbiztonsági és közlekedésbiztonsági fejlesztések is megvalósulnak a városban.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség