Sarkad hírei
Beszámolók - A Szabadkígyós a hosszabbításban vesztett két pontot, míg a Gyomaendrőd már az első félidőben lemosta a pályáról a Szeghalmot. A Jamina hátrányból fordított, a Mezőkovácsháza pedig sima meccsen nyerte meg a Megye II-es rangadót. Győzött a Battonya is idegenben, két pontot Gádoroson hagyott a Csanádapáca.
A Békéscsaba, Gyula, Orosháza trió közül egyik sem tudott nyerni, míg a megyei osztályokban szép számmal potyogtak a gólok. A Kondoros most is győzni tudott, míg a Füzesgyarmat megszerezte sokadik győzelmét. A Nagyszénás és a Gyomaendrőd is nyerni tudott hazai pályán, a Megye II-ben pedig megnyerte a rangadót a Mezőkovácsháza, győzött az Elek és a Battonya is!
Visszavonulót fújt a sarkadi testület legutóbbi soros ülésén Murok Ferenc, a pénzügyi bizottság elnöke, így a városatyák végül az előterjesztésben szereplő – Bende Róbert polgármester által képviselt, szorgalmazott - eredeti határozati javaslatról szavaztak, azt fogadták el az Édenkert tavak vonatkozásában kötendő haszonbérleti szerződés tárgyában. Magyarul: a Sarkadi Bárkás Horgász Egyesület 2014. január 1-jétől tíz évre, bontó feltétel kikötése nélkül kapta haszonbérbe a tavakat.
Beharangozók - A tavaszi elsőt és másodikat már legyőzte a Szabadkígyós, így most a Rákóczi Vasast hazai környezetben lepné meg az újonc csapat. Gyomaendrődön a Szeghalom próbál szerencsét, bár eddig még senki sem nyert Gyomán. A Füzesgyarmat négy döntetlen után újra győzni szeretne, míg a Megye II-ben a Békés hatalmas rangadóra készül a Mezőkovácsháza ellen. Kiesési derbit játszanak Gádoroson, viszont Újkígyóson a középmezőnybe kerülés lesz a tét.
Beszámolók - Szarvason egy góllal nyert a Kondoros, így tovább tartja a csapat a veretlenségét. A Szeghalom és a Körösladány három ponttal gyarapodott, míg a Füzesgyarmat egy egységet elhozott Orosházáról. Az Elek hazai pályán győzte le a Lőkösházát, a Battonya pedig emberhátrányban győzött!
Szarvason is győzött a Kondoros, újabb döntetlent ért el a Füzesgyarmat, míg a Szeghalom kettős emberelőnyben is csak egyetlen góllal verte a Nagyszénást. Meggyőző sikert aratott a Körösladány hazai pályán, hengerelt a Vésztő és a Dévaványa is a második osztályban!
A Sarkad és Vidéke ÁFÉSZ Nyugdíjas Egyesület október 5-én 10 órai kezdettel Idősek napja és férfinapi rendezvényt szervez, rendez.
A Sarkadi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete 2013. szeptember 27-én Nagyváradon kórustalálkozón vesz részt.
Az Éden-tó I -en rendezik meg vasárnap a volt szellőzősök, cukorgyáriak horgászversenyét Sarkadon.
Ki ne szeretett volna kiskorában régész lenni? – Ugye, hogy mindenkiben átfutott a gondolat? Régmúlt emlékeket feltárni, régi kincsekre bukkanni… „Megmentett Örökség – Kincsek Európa szívéből” címmel nyílt kiállítás pénteken, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumban.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »