Sarkad hírei
Beharangozók – A Békéscsabai Előre hazai pályán vág neki az egy csoportos NB II-nek, első ellenfelük a tavaszi hatodik helyezett Tatabánya lesz. Az Orosháza ugyan vendéglátó lesz hétvégén, de a csapatnak meg kell majd izzadnia az egy pontért is, hisz az előző szezon bajnokát fogadja a még összeszokóban lévő csapat. A Gyulának talán könnyebb dolga lesz, de az NBII-ből simán kieső bajaiakat sem szabad leírni.
Huszonegy, Békés megyéből, Magyarországról, Üzbegisztánból, Grúziából, Ausztriából, illetve Svédországból érkezett művész alkot e héten Sarkadon, a III. Búza Barna Művésztelepen. Az Ady Endre-Bay Zoltán Középiskola Arany János Kollégiumában, illetve annak udvarán otthonra lelt művésztelep résztvevői a tavaly év végén súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, azóta kerekesszékbe kényszerült sarkadi 26 éves fiatalember, Berényi Péter gyógykezelését is támogatják egy alkotással.
Beharangozók – A Méhkerék otthon, míg a Csabacsűd idegenben próbálja megszerezni első győzelmét, de a második fordulóban az is kiderül, hogy a Szeghalom vagy a Jamina a jobb csapat. A Megye II-ben Vésztőn rendezik a legnagyobb rangadót, hisz a Sárréti csapat fogadja az újonc Eleket, akik égnek a bizonyítási vágytól.
A korábbi évek sikereiből és az egyre jelentősebb érdeklődésből kiindulva, Sarkad Város Önkormányzata - összefogva a helyi művészetpártoló támogatókkal - ismét megszervezte a tavaly és tavalyelőtt egyaránt nagy sikerrel lebonyolított, Búza Barna díszpolgárunk munkássága előtt tisztelgő művésztelepet.
A Sarkadi Bárkás Horgász Egyesület vezetősége augusztus 19-én megyei kisszerszámos halászversenyt, az I. Matus Sándor Halász Emlékversenyt rendezi meg a sarkadi Édenkert tavon.
A közelmúltban immáron második alkalommal rendezték meg a Teleki Családi Napot Sarkadon. A programok között főzőverseny és palacsintasütés is szerepelt, előbbit a Váczi Erzsébet, Jánki Erzsébet alkotta Kálvin-téri boszorkányok csapata nyerte.
Értékes pontot szerzett a Jamina csapata, míg a Körösladány búslakodhat, hiszen lett volna sanszuk nyerni. A Békés három gólos előnyt bohóckodott el, míg a Csanádapáca nagy pofonba futott bele Battonyán.
Pénteken gólzáporos meccseken vette kezdetét a Megye II. osztály, ma pedig a Sárréti rangadón alakult ki parázs mérkőzés. A Szarvas szoros csatában gyűjtötte be a három egységet, értékes pontot szerzett a Jamina.
Beharangozók – Szomszédvári rangadókkal kezdődik a Megyei I. osztály. Nagy kihívás előtt áll a Körösladány és a Szeghalom, de a Csabacsűdnek és a Kondorosnak sem lesz egyszerűbb dolga. A II. osztályban két összeszokóban lévő csapat játszik rangadót, valamint a Dévaványa is bizonyítana újoncként a Bucsa ellen.
A megyei foci bő másfél hónap pihenő után újra elrajtol. A csapatok már régóta készülnek, több edzőmérkőzést is lejátszottak az uborkaszezonban, azonban hétvégén minden élesben megy már.
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital