Sarkad hírei
A Békés megyei NB III-as rangadót a Gyula nyerte meg. Egy osztállyal lejjebb ismételten győzött a Kondoros, kettős emberelőnyben nyert a Mezőberény is, viszont három meccsen döntetlen született. A Szabadkígyós - Méhkerék derbin hazai siker született, de a 88. percig vezettek a vendégek.
Sarkad város önkormányzata 282 millió 775 ezer 360 forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Szociális célú városrehabilitáció elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 333 millió 304 ezer 323 forint összköltségvetésű beruházásból szolgáltatóházat, szociális bérlakásokat, szociális blokkot, szociális boltot, valamint parkolókat, játszóteret és sportudvart alakítanak ki, illetve közbiztonsági és közlekedésbiztonsági fejlesztések is megvalósulnak a városban.
Sarkad város önkormányzata 282 millió 775 ezer 300 forint uniós támogatást nyert a "Szociális célú városrehabilitáció" elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv (DAOP-5.1.1-09-2f-2012-0002) keretében. A 333 millió 304 ezer 323 forint összköltségvetésű beruházásból szolgáltatóházat, szociális bérlakásokat, szociális blokkot, valamint szociális boltot, parkolókat, játszóteret és sportudvart alakítanak ki, illetve közbiztonsági és közlekedésbiztonsági fejlesztések is megvalósulnak a városban.
Beszámolók - A Szabadkígyós - Füzesgyarmat összecsapás nem hozott gólt, így a csapatok ott fejezték be, ahol elkezdték. A Szeghalom és a Gyomaendrőd megszerezte első győzelmét, míg a Vésztő kiütéses vereséget mért a Bucsára. Battonyán ugyan győzött a csapat, de két emberüket kiállították, meglepetésre botlott a Békésszentandrás hazai pályán.
Eredmények - NB III-as csapatainknak nem sikerült a győzelem, míg a Megye I-ben megszerezte első győzelmét a Szeghalom és a Gyomaendrőd, kiütötte ellenfelét a Kondoros. A Megye II-ben botlott az Elek és a Békés, továbbra is magabiztos a Dévaványa.
A szerencsétlenségben is szerencsés kimenetelű közúti közlekedési baleset történt hétfőn 13.20 óra körül a 4219. számú úton Sarkad belterületén a Gyulai út 49. szám előtt. Vezetés közben szenvedett szívinfarktust egy sofőr, életét sikerült megmenteni.
Beszámolók - Kilenc emberrel is nyerni tudott a Mezőhegyes Nagyszénáson, míg a forduló rangadóján 1-1-es döntetlen született Füzesgyarmaton. Az Újkígyós egy pontot otthon tartott, a Csanádapáca viszont meglepetésre legyőzte a Vésztőt.
10 emberrel mentett pontot hazai pályán a Szarvas, míg a Körösladány idegenben kapott ki. A Mezőkovácsháza nehézzé tette dobozi szereplését, de a végén nyertek.
Alighanem a UPC Magyarország Kft. tájékoztatójának megvitatása vitte el a legtöbb időt a napirendi pontok megtárgyalása során a sarkadi testület legutóbbi soros ülésén. Noha korábban a társaság képviselői, írásos meghívó ellenére sem tették tiszteletüket a testület ülésén, most Szűcs László kommunikációs igazgató, Gulyás Viktor, a keleti régióért felelős üzemeltetési menedzser, illetve egy másik kollégájuk állta a sarat, hallgatta a záporozó kérdéseket, panaszokat.
A Megyei I. osztályban találkozik egymással a MÁV és a Jamina. Ezek a meccsek mindig jó hangulatban telnek el, de eddig a MÁV-nak több öröme volt ezen találkozók után. Füzesgyarmaton egy nappal a városi rangadó előtt a Méhkerék lép pályára, míg Lőkösházán a 100%-os Dévaványa próbál majd szerencsét.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft