Sarkad hírei
Tanúkihallgatásokkal folytatódott a Gyulai Törvényszék dr. Csepregi-Matus Éva vezette büntetőtanácsa előtt a 2011. október 29-én Sarkadon, a Szent István téren történt tömegverekedés tárgyalása. Az eljáró tanács dr. Dombi Dániel igazságügyi orvos szakértő meghallgatása során az O. Sándor által elszenvedett életveszélyes koponyasérülés keletkezési körülményeivel összefüggésben is megismerte a részleteket.
Új fejezet kezdődik Sarkad város és a Kárpátokon túli Snagov község testvértelepülési együttműködésében. Múlt héten Bende Róbert polgármester vezetésével 35 fős sarkadi delegáció járt, vendégeskedett az Ilfov megyei Snagovban. Bende Róbert sarkadi és Oancea Marian snagovi polgármester aláírta a korábban Snagov városában kötött együttműködési megállapodás folytonosságát szentesítő nyilatkozatot is. A sarkadi delegáció Veress Sándor bukaresti síremlékénél, de Nagy Imre mártírhalált halt miniszterelnök snagovi obeliszkjénél is fejet hajtott, elhelyezte a kegyelet és a megemlékezés virágait.
Újkígyóson nyert magabiztosan a Gádoros, ezzel benn is maradtak. Bucsán gólokból és piros lapból is sok volt, a Körösladány 100%-osan hozta le a szezont!
Beharangozók – Az osztályozó első mérkőzését Méhkeréken rendezik. A Gyulának nem lesz egyszerű dolga a Megye I-es bajnok ellen, kérdés, hogy mennyire látszik meg majd az osztálykülönbség. A Mezőkovácsháza a Szabadkígyós elleni meccsel búcsúzik a bajnokságtól, míg Lőkösházán a Körösladány vendégszerepel majd. A Csanádapáca is szépen zárná a tavaszt, de a Békésszentandrás otthonában nincs garancia semmire!
A rangadón 4 - 1-re győzött a méhkeréki csapat, így a bajnoki serleget ők vehették át tegnap. A Jamina - Tótkomlós meccs is tartogatott fordulatokat magában, az idei év gólkirálya a Jaminában futballozó Nyúl G. lett. Körösladányban minden forduló külön ünnepség.
A fürdővárosi csapat még odaérhet a második helyre, ami biztos bennmaradást jelentene, míg az Orosháza utolsó NB II-es mérkőzését játssza szombaton.
Ahogy tegnap már beszámoltunk róla egy osztrák-magyar rendőri együttműködésnek köszönhetően a napokban csaptak le arra a sarkadi férfire és társára, akik fiatal lányokat csaltak Bécsbe háztartási és gyermekfelügyeleti munka ígéretével, a sértetteket később prostitúcióra kényszerítették. A Nemzeti Nyomozó Iroda jóvoltából megdöbbentő képeket kapott az üggyel kapcsolatban a hír6.hu.
Fideszesek is támogatják Sarkadon a jobboldali párt helyi jelöltjének(Tóth Imre) az ellenfelét az őszi, önkormányzati választáson. A szokatlan helyzetről a Gyula Televízió Gajda Róbertet, a párt választókerületi elnökét kérdezte. A diplomatikusnak induló válasz az interjú vége felé eléggé konkrét lesz. A videó végén a politikus kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott, meglepődött azon, hogy pártjabeliek a Fidesz ellenlábasát támogatják, mint fogalmazott, elgondolkodtató folyamat indult el.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés