Sarkad hírei
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki egy Békéscsabáról Vésztőre tartó vonaton bántalmazta a vasúttársaság egyik munkatársát.
A Belügyminisztérium 23 millió forinttal támogat egy járdafejlesztési programot Sarkad belvárosában, melyet az önkormányzat 4 millió forint önrésszel egészített ki. Így a tavaly decemberben elindított közbeszerzési eljárást követően, a nyertes kivitelező kiválasztása után, idén márciusban megkezdődhetett a tényleges kivitelezés.
A sarkadi Közétkezetési Intézmény fejlesztése nagyon fontos önkormányzati feladat, ugyanis az intézmény közel 1.500 adag ételt készít naponta, és a bölcsődétől az óvodákon, az általános iskolákon, a középiskolán, valamint a különböző szociális ellátással foglalkozó intézményeken át igen széles lakossági spektrumot szolgál ki, nem is beszélve a különböző rendezvények révén érkező megrendelésekről, melyek sok esetben nemcsak Sarkadról, hanem a megye számos pontjáról futnak be.
A rendőrség Gyomaendrődön és Sarkadon tart tanácsadást, tájékoztatókat.
Sarkadon mérték össze tudásukat és ügyességüket a Békés megyei általános iskolások.
Sarkadon, egy italmérő előtt tegnap délután összeszólalkozott két férfi.
Áprilisban rendezvényeken és egy békéscsabai bevásárlóközpontban is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket a rendőrség munkatársai.
Időközi polgármester-választást tartanak vasárnap a Békés megyei Végegyházán, Sarkadon pedig egy lemondás miatt megüresedett képviselői helyről dönthetnek a szavazók.
A rendőrség vádemelést javasol egy 18 éves fiatalember ellen, mert a szomszédjától és egy lakatlan épületből is lopott Sarkadon.
Sarkadon több mint kétszázan vettek részt a március 15-ei ünnepségen.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.359 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital