Sarkad hírei
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki pénzt követelt egy asszonytól Sarkadon.
Megvertek és kiraboltak egy férfit Sarkadon. A rendőrök Medgyesegyházán fogták el a támadóját, aki egy italmérő helyen figyelte ki, hogy a férfinál több tízezer forint van.
A Pedagógusok Napját 1952 óta minden június első vasárnapján ünnepeljük. Ezen jeles alkalomból országszerte köszöntik - köszöntjük a pedagógusokat, a pedagógiai munkát végző szakembereket, illetve a pedagógiai munka segítőit.
Sarkad Város Önkormányzata 2017. június 2-án délelőtt, a Trianoni békediktátum aláírásának 97. évfordulója alkalmából tartott megemlékezést a Gyulai úti általános iskola előtt álló emlékműnél.
Május 27-én, szombaton immár sokadik alkalommal adott otthont a Sarkad mértani központjában, nagyon szép környezetben elhelyezkedő tórendszer az Éden-tó Kupa Nemzetközi Hajómodellező Versenynek.
Ragyogó napsütéses májusi szombaton került megrendezésre immár sokadik alkalommal a sarkadi gyermeknap a sarkadi Kossuth utcai óvoda és Sarkad Város Önkormányzata szervezésében. A gyermekek számos tevékenység közül választhattak, volt arcfestés, ugráló vár, labirintus, 13 méter hosszú légvonat, rendőr, tűzoltó és mentő autó, amit tetőtől a padlásig átnézhettek, kipróbálhattak a gyerekek.
Gyulán fának ütközött egy gépkocsi, Sarkadon pedig szabálysértés miatt előállítottak egy férfit - olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tegnapi napról szóló beszámolójában.
A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki egy Békéscsabáról Vésztőre tartó vonaton bántalmazta a vasúttársaság egyik munkatársát.
A Belügyminisztérium 23 millió forinttal támogat egy járdafejlesztési programot Sarkad belvárosában, melyet az önkormányzat 4 millió forint önrésszel egészített ki. Így a tavaly decemberben elindított közbeszerzési eljárást követően, a nyertes kivitelező kiválasztása után, idén márciusban megkezdődhetett a tényleges kivitelezés.
A sarkadi Közétkezetési Intézmény fejlesztése nagyon fontos önkormányzati feladat, ugyanis az intézmény közel 1.500 adag ételt készít naponta, és a bölcsődétől az óvodákon, az általános iskolákon, a középiskolán, valamint a különböző szociális ellátással foglalkozó intézményeken át igen széles lakossági spektrumot szolgál ki, nem is beszélve a különböző rendezvények révén érkező megrendelésekről, melyek sok esetben nemcsak Sarkadról, hanem a megye számos pontjáról futnak be.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft