Szabadkígyós hírei
Nem sokkal azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc, az ellenzéki Demokratikus Koalíció Párt (DK) elnöke bejelentette, hogy az Abaújjal és Ormánsággal együtt legelmaradottabb Dél-Békésben különleges gazdasági övezetet kell kialakítani, a szomszédos Csongrád megyéből, Balástyáról Karácsony előtt tiszteletét tette Békés megyében Nagy Huszein Tibor agrárközgazdász, a DK agrárszakértője, országos elnökségének tagja.
Játékra hív mindenkit a hír6.hu hírportál. Értékes nyereményeket vihet el az, akinek karácsonyfáját a legszebbnek ítélik az olvasók. Nincs más teendője, mint fotózni, feltölteni és szavazatokat gyűjteni. Legyen az Ön fája 2013 legszebb karácsonyfája.
Beharangozó - Az utolsó fordulóban is nehéz dolga lesz a Kondorosnak és a Körösladánynak, ebből pedig a Szabadkígyós juthat előnyhöz. A Megye II-ben feledtetné múlt heti fiaskóját az Elek, soros ellenfelük a Vésztő lesz. A Dévaványának sem lesz egyszerű dolga idegenben.
Beszámolók - Rászolgált az egy pontra a Csabacsűd Kondoroson, több kiállítás volt Szeghalmon, mint gól, élre állt a Szabadkígyós tegnapi győzelmével. Az Elek rengeteg hibával játszott Mezőkovácsházán, így nagy arányban nyertek a hazaiak, a Békés és a Battonya idegenből hozta el a három pontot.
Országos programadó, kampánynyitó nagygyűlést tartott a hétvégén a budapesti SYMA Sport- és Rendezvényközpontban a sokkal szebb napokat megélt Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt (FKgP, Független Kisgazdapárt). Pallér István volt szabadkígyósi kisgazda önkormányzati képviselő is rajta volt azon a Békéscsabáról indult autóbuszon, amely elsőként érkezett meg a választási rendezvény színhelyére.
Beszámolók - Kondoroson sikerült nyernie a Szabadkígyósnak, Jaminában a Körösladánynak. A Szarvas otthon tartotta a három pontot, míg az Elek magabiztos győzelemmel őrizte meg harmadik helyét. A Sarkad meccsén az összes gól az első félidőben esett, a Megye I-ből kieső csapat két góllal nyert.
Beharangozók - Két veretlen csapat találkozik egymással Kondoroson, és ezen az összecsapáson az őszi első hely is eldőlhet. Szarvason is kemény csata várható, míg a Tótkomlós Gyomaendrődön próbál szerencsét. A Megye II-ben Eleken és Vésztőn is rangadót rendeznek, míg a két kieső helyen álló csapat is összecsap egymással.
A kárpátaljai Csapon, Ukrajnában született 1973-ban, még a Szovjetunióban Magyar István pedagógus, így aztán nincs abban semmi különös, hogy kollégáival, barátaival előszeretettel visszatér a szülőföldjére. Már a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán 1995-ben szerzett diplomája – történelem–néprajz–Kelet-Európa története szak – is jelzésértékű.
Beszámolók - Nagyon sok pályán csak a második 45 perc hozott döntést. A Szabadkígyós idegenben nyert nagy arányban, a Kondoros megizzadt a három pontért otthon, míg a Körösladány szintén hazai pályán játszott jó meccset a Mezőhegyessel. Vésztőn 5 perc alatt intézték el a hazai csapatot, a Dévaványa ismét botlott, most Eleken!
Beharangozók - Nem szeretne leszakadni a Kondorostól a Szabadkígyós, ezért Szarvason nyernének, míg a hosszú ideje hazai pályán veretlen Körösladány a Mezőhegyest fogadja. Nagyszénáson is izgalmas derbire van kilátás, míg az elekiek bravúrra készülnek a Dévaványa ellen.
Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Karácsonyi nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk
Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!
Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Fedezze fel a Ligetben a vasárnapi büféasztalos ebédet!

Szabadidő
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital