Szabadkígyós hírei
Beharangozók - Két veretlen csapat találkozik egymással Kondoroson, és ezen az összecsapáson az őszi első hely is eldőlhet. Szarvason is kemény csata várható, míg a Tótkomlós Gyomaendrődön próbál szerencsét. A Megye II-ben Eleken és Vésztőn is rangadót rendeznek, míg a két kieső helyen álló csapat is összecsap egymással.
A kárpátaljai Csapon, Ukrajnában született 1973-ban, még a Szovjetunióban Magyar István pedagógus, így aztán nincs abban semmi különös, hogy kollégáival, barátaival előszeretettel visszatér a szülőföldjére. Már a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán 1995-ben szerzett diplomája – történelem–néprajz–Kelet-Európa története szak – is jelzésértékű.
Beszámolók - Nagyon sok pályán csak a második 45 perc hozott döntést. A Szabadkígyós idegenben nyert nagy arányban, a Kondoros megizzadt a három pontért otthon, míg a Körösladány szintén hazai pályán játszott jó meccset a Mezőhegyessel. Vésztőn 5 perc alatt intézték el a hazai csapatot, a Dévaványa ismét botlott, most Eleken!
Beharangozók - Nem szeretne leszakadni a Kondorostól a Szabadkígyós, ezért Szarvason nyernének, míg a hosszú ideje hazai pályán veretlen Körösladány a Mezőhegyest fogadja. Nagyszénáson is izgalmas derbire van kilátás, míg az elekiek bravúrra készülnek a Dévaványa ellen.
Beharangozók - A Megye I-ben jó találkozónak ígérkezik a Füzesgyarmat - Szarvas összecsapás, valamint a Rákóczi Vasas mérkőzése a Körösladánnyal. A Megye II-ben Battonyán lép pályára a Mezőkovácsháza, Békésen pedig összecsap a két újonc.
Beszámolók - A Szeghalom az utolsó húsz percben ébredt fel a Füzesgyarmat ellen, míg a Körösladány kétszer is hátrányba került hazai pályán, de végül nyerni tudtak. A Szabadkígyós hozta a kötelezőt, míg a Szarvas csak kiszenvedte a győzelmet. A Megye II-ben is izgalmas meccseket láthattak a nézők, a Dévaványa például csak a hajrában tudott fordítani, míg a Békésszentandrás hajtós meccsen hozta el a három pontot Elekről.
Beharangozók - A Füzesgyarmat újabb rangadó előtt áll, míg a Kondoros nagyban esélyes a három pontra a szomszédvári derbin. A forduló után elkerülhet a kieső helyről a Békéscsabai MÁV, Battonyán sem lesz egyszerű dolga a Dévaványának. A 11. fordulóban újra győzhet a Csanádapáca, de az Újkígyós sem adja könnyen magát.
Beharangozók - Szabadkígyóson találkozik egymással újra a két újonc, akik egyébként nagyon jól szerepelnek a bajnokságban. Orosházán már nyerne a Méhkerék, míg a Füzesgyarmat a Jamina ellen javítana. A második osztály csúcsrangadója a Dévaványa - Mezőkovácsháza mérkőzés lesz, de érdemes lehet megtekinteni a Békés mérkőzését is, akik két vereség után győzelemre készülnek a Battonya ellen.
Beszámolók - A Szarvas megszerezte első győzelmét a kilencedik fordulóban. A Körösladány otthon tartotta mindhárom pontot, miután a Füzesgyarmat ellen jó meccsen sikerült nyerniük. A Jamina is nyert sima meccsen, míg a Szabadkígyós kiizzadta a győzelmet idegenben. Dévaványán is örülhettek a szurkolók, Battonyán diadalmaskodott a Békésszentandrás.
Nehéz meccs elé néz Gyirmóton az Előre, a mester több helyen is változtatott a kezdőben. Az NB III-as Orosháza és Gyula otthon játszik, utóbbinak könnyű dolga lesz, csak nehogy félvállról vegyék a játékosok a találkozót!
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft