Szabadkígyós hírei
Nehéz meccs elé néz Gyirmóton az Előre, a mester több helyen is változtatott a kezdőben. Az NB III-as Orosháza és Gyula otthon játszik, utóbbinak könnyű dolga lesz, csak nehogy félvállról vegyék a játékosok a találkozót!
Beharangozók - Talán az egész idény legjobb meccse következik Méhkeréken, hiszen a listavezető Kondoros utazik az előző szezon bajnokához. Körösladányban Sárréti rangadót rendeznek ismét, míg a Szarvas megszerezné első hazai győzelmét a Gyomaendrőd ellen. A második vonalban folytatná a jó szereplést a Dévaványa és a Mezőkovácsháza.
Az Alföldvíz Zrt. tájékoztatása szerint Szabadkígyóson ivóvízhálózat-mosatást végeznek.
Beszámolók - A Szabadkígyós a hosszabbításban vesztett két pontot, míg a Gyomaendrőd már az első félidőben lemosta a pályáról a Szeghalmot. A Jamina hátrányból fordított, a Mezőkovácsháza pedig sima meccsen nyerte meg a Megye II-es rangadót. Győzött a Battonya is idegenben, két pontot Gádoroson hagyott a Csanádapáca.
A Békéscsaba, Gyula, Orosháza trió közül egyik sem tudott nyerni, míg a megyei osztályokban szép számmal potyogtak a gólok. A Kondoros most is győzni tudott, míg a Füzesgyarmat megszerezte sokadik győzelmét. A Nagyszénás és a Gyomaendrőd is nyerni tudott hazai pályán, a Megye II-ben pedig megnyerte a rangadót a Mezőkovácsháza, győzött az Elek és a Battonya is!
Beharangozók - A tavaszi elsőt és másodikat már legyőzte a Szabadkígyós, így most a Rákóczi Vasast hazai környezetben lepné meg az újonc csapat. Gyomaendrődön a Szeghalom próbál szerencsét, bár eddig még senki sem nyert Gyomán. A Füzesgyarmat négy döntetlen után újra győzni szeretne, míg a Megye II-ben a Békés hatalmas rangadóra készül a Mezőkovácsháza ellen. Kiesési derbit játszanak Gádoroson, viszont Újkígyóson a középmezőnybe kerülés lesz a tét.
Beszámolók - Szarvason egy góllal nyert a Kondoros, így tovább tartja a csapat a veretlenségét. A Szeghalom és a Körösladány három ponttal gyarapodott, míg a Füzesgyarmat egy egységet elhozott Orosházáról. Az Elek hazai pályán győzte le a Lőkösházát, a Battonya pedig emberhátrányban győzött!
Szarvason is győzött a Kondoros, újabb döntetlent ért el a Füzesgyarmat, míg a Szeghalom kettős emberelőnyben is csak egyetlen góllal verte a Nagyszénást. Meggyőző sikert aratott a Körösladány hazai pályán, hengerelt a Vésztő és a Dévaványa is a második osztályban!
Sopronban sem lesz egyszerű dolga az Előrének, de amíg nem győznek, addig hátrafelé csúszik a csapat a tabellán. A Gyulának és az Orosházának pedig elvárás lesz a győzelem az NB III-ban!
Beharangozók - Hazai pályán idén még nem nyert a Szarvas, de most a listavezető Kondoros ellen szeretne bizonyítani a csapat. Orosházán és Szeghalmon szintén jó mérkőzésre van kilátás, valamint Eleken is sok nézőt várnak a szomszédvári rangadóra.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám
Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Gyulahús Kft. ajándékcsomagját!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital