Szabadkígyós hírei
Beharangozók - Újabb kihívás előtt a két újonc. Míg a Szabadkígyós kemény rangadó elé néz a Méhkerék ellen, addig a Körösladánynak újra egyszerűbb meccs következik, de nem lesz könnyű nekik idegenben. A Kondoros tovább folytatná remek szereplését, míg egy osztállyal lejjebb a Mezőkovácsháza tartaná meg 100%-os szereplését.
Beszámolók - A Szabadkígyós - Füzesgyarmat összecsapás nem hozott gólt, így a csapatok ott fejezték be, ahol elkezdték. A Szeghalom és a Gyomaendrőd megszerezte első győzelmét, míg a Vésztő kiütéses vereséget mért a Bucsára. Battonyán ugyan győzött a csapat, de két emberüket kiállították, meglepetésre botlott a Békésszentandrás hazai pályán.
Eredmények - NB III-as csapatainknak nem sikerült a győzelem, míg a Megye I-ben megszerezte első győzelmét a Szeghalom és a Gyomaendrőd, kiütötte ellenfelét a Kondoros. A Megye II-ben botlott az Elek és a Békés, továbbra is magabiztos a Dévaványa.
Beharangozók - Két 10 pontos csapat találkozik Szabadkígyóson, míg a Méhkerék és a Szarvas javítaná az eddigi botlásokat. Szeghalmon két nyeretlen együttes mérkőzik meg az első győzelemért, a Megye II-ben pedig Battonyára látogat a Lőkösháza, mindkét félnek kell a három pont, így az izgalmak garantáltak.
Beszámolók - Kilenc emberrel is nyerni tudott a Mezőhegyes Nagyszénáson, míg a forduló rangadóján 1-1-es döntetlen született Füzesgyarmaton. Az Újkígyós egy pontot otthon tartott, a Csanádapáca viszont meglepetésre legyőzte a Vésztőt.
10 emberrel mentett pontot hazai pályán a Szarvas, míg a Körösladány idegenben kapott ki. A Mezőkovácsháza nehézzé tette dobozi szereplését, de a végén nyertek.
A Megyei I. osztályban találkozik egymással a MÁV és a Jamina. Ezek a meccsek mindig jó hangulatban telnek el, de eddig a MÁV-nak több öröme volt ezen találkozók után. Füzesgyarmaton egy nappal a városi rangadó előtt a Méhkerék lép pályára, míg Lőkösházán a 100%-os Dévaványa próbál majd szerencsét.
Beszámolók - Az első félidőben kialakult a végeredmény Mezőhegyesen és Orosházán, míg Szabadkígyóson három gólos hátrányból támadhatott volna fel a Mezőberény, ha nem ér véget a találkozó. A Körösladány egy, a Csorvás és a Mezőkovácsháza pedig három-három ponttal gyarapodott a harmadik forduló után. Ez történt a megye pályáin.
Szoros eredmények születtek a Megye I-ben. A harmadik fordulóban szerezte meg első pontját a Békéscsabai MÁV, míg a Megye II-ben tovább menetel az Elek, Mezőkovácsháza, Dévaványa trió!
Két-két eltiltottja van a Kondorosnak és a Rákóczinak, így a kiállított futballisták nélkül kellene újabb rangadót nyernie a csapatoknak. A Csabacsűd a Gyomaendrőd ellen megszerezné első győzelmét, míg a Körösladány hazai pályán fogadja a nulla pontos MÁV-ot. Egy osztállyal lejjebb a bajnokesélyes Mezőkovácsháza Vésztővel mérkőzik meg, ami szintén jó találkozónak ígérkezik majd.
Nyerjen kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kártevőírtást a Békés Pesticid Kft-től!

Szolgáltatás
Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!

Ital
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás