Szabadkígyós hírei
Beszámolók - Drámai meccsen fordított a Szabadkígyós a hajrában, a Körösladány pedig három gólos hátrányt dolgozott le Gyomaendrődön. A Füzesgyarmatnak és a Nagyszénásnak be kellett érnie 1-1 ponttal, a második vonalban pedig meglepetésre nem tudott nyerni a Mezőkovácsháza idegenben. A Dévaványa folytatta jó szereplését, a Doboz is pontot szerzett.
A Békés megyei NB III-as rangadót a Gyula nyerte meg. Egy osztállyal lejjebb ismételten győzött a Kondoros, kettős emberelőnyben nyert a Mezőberény is, viszont három meccsen döntetlen született. A Szabadkígyós - Méhkerék derbin hazai siker született, de a 88. percig vezettek a vendégek.
Beharangozók - Újabb kihívás előtt a két újonc. Míg a Szabadkígyós kemény rangadó elé néz a Méhkerék ellen, addig a Körösladánynak újra egyszerűbb meccs következik, de nem lesz könnyű nekik idegenben. A Kondoros tovább folytatná remek szereplését, míg egy osztállyal lejjebb a Mezőkovácsháza tartaná meg 100%-os szereplését.
Beszámolók - A Szabadkígyós - Füzesgyarmat összecsapás nem hozott gólt, így a csapatok ott fejezték be, ahol elkezdték. A Szeghalom és a Gyomaendrőd megszerezte első győzelmét, míg a Vésztő kiütéses vereséget mért a Bucsára. Battonyán ugyan győzött a csapat, de két emberüket kiállították, meglepetésre botlott a Békésszentandrás hazai pályán.
Eredmények - NB III-as csapatainknak nem sikerült a győzelem, míg a Megye I-ben megszerezte első győzelmét a Szeghalom és a Gyomaendrőd, kiütötte ellenfelét a Kondoros. A Megye II-ben botlott az Elek és a Békés, továbbra is magabiztos a Dévaványa.
Beharangozók - Két 10 pontos csapat találkozik Szabadkígyóson, míg a Méhkerék és a Szarvas javítaná az eddigi botlásokat. Szeghalmon két nyeretlen együttes mérkőzik meg az első győzelemért, a Megye II-ben pedig Battonyára látogat a Lőkösháza, mindkét félnek kell a három pont, így az izgalmak garantáltak.
Beszámolók - Kilenc emberrel is nyerni tudott a Mezőhegyes Nagyszénáson, míg a forduló rangadóján 1-1-es döntetlen született Füzesgyarmaton. Az Újkígyós egy pontot otthon tartott, a Csanádapáca viszont meglepetésre legyőzte a Vésztőt.
10 emberrel mentett pontot hazai pályán a Szarvas, míg a Körösladány idegenben kapott ki. A Mezőkovácsháza nehézzé tette dobozi szereplését, de a végén nyertek.
A Megyei I. osztályban találkozik egymással a MÁV és a Jamina. Ezek a meccsek mindig jó hangulatban telnek el, de eddig a MÁV-nak több öröme volt ezen találkozók után. Füzesgyarmaton egy nappal a városi rangadó előtt a Méhkerék lép pályára, míg Lőkösházán a 100%-os Dévaványa próbál majd szerencsét.
Beszámolók - Az első félidőben kialakult a végeredmény Mezőhegyesen és Orosházán, míg Szabadkígyóson három gólos hátrányból támadhatott volna fel a Mezőberény, ha nem ér véget a találkozó. A Körösladány egy, a Csorvás és a Mezőkovácsháza pedig három-három ponttal gyarapodott a harmadik forduló után. Ez történt a megye pályáin.
Nyerjen vacsorát a Várkonyi Bisztrótól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

vacsorát a Várkonyi Bisztrótól!

Étel ital
Külső-belső a Kira Autókozmetikától!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

Külső-belső a Kira Autókozmetikától!

Szolgáltatás
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra