Szarvas hírei
A megemlékezés február 16-án lesz.
Amikor a Kulturális Központok Országos Szövetsége néhány évvel ezelőtt meghirdette a „Kultúrházak Éjjel-Nappal” programsorozatot, a szarvasi Cervinus Teátrum az elsők között csatlakozott. Azóta is így van ez: minden februárban megszervezik a háromnapos, sokszínű rendezvényt. Az idei dátum február 10-12, a középpontban pedig a hagyományok állnak, de szerepet kap a színház, a mozi és a mozgás is.
Több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Szarvason.
Szarvas is bemutatkozhatott a 25. Turisztikai Díjátadó Gálán és Évadnyitó Fogadáson, melyet a Budapesti Kongresszusi Központban rendeztek meg. Az eseményre olyan városokat és fesztiválokat hívtak meg, amelyek minőségi magyar termékekkel képviselik magukat. Városunk hatodszor vehetett részt a színvonalas rendezvényen.
Transzformátorházak felújításához kért támogatást Szarvas Város Önkormányzata és a Szarvasi Város- és Környezetvédő Egyesület az E.On Zrt.-től.
Lombkorona sétány, új fogadóépület, környezetbarát parkolók és kikötő is épül hamarosan Szarvason, a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban. A fejlesztés részleteit ma délelőtt sajtótájékoztató keretében ismertették. Ezen jelen volt dr. Rácz András, a Földművelésügyi Minisztérium környezetügyért felelős helyettes államtitkára, valamint Dankó Béla, a térség országgyűlési képviselője is.
Bemutatták a Békés megye TOP 100-as vállalatairól szóló kiadványt pénteken Békéscsabán, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó fórumán. Az első három helyen a békéscsabai Linamar Hungary Zrt., a szarvasi Gallicoop Zrt., valamint a Guardian Orosháza Kft. áll.
Elnöki tanácsába választotta rendes közgyűlésén Fekete Pétert az Európai Cirkuszművészeti Szövetség Monte Carlóban.
Szarvason sokkal pezsgőbb, mozgalmasabb a kulturális élet, mint más, hasonló méretű kisvárosokban. Köszönhető ez elsősorban a Cervinus Teátrumnak, amely az elmúlt esztendőben is színvonalas, saját készítésű nagyszínházi produkciókkal és kamaraszínházi előadásokkal ajándékozta meg a közönséget.
A Magyar Kultúra Napja alkalmából szombaton este Musical Gálát rendeztek a szarvasi Cervinus Teátrumban.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Nyerjen 3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!
Nyerjen! 59.900 Ft értékben!

3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!

Szabadidő