Szarvas hírei
Gémes Tibor 2016 januárjában vette át a Szarvasi Gyógy-Termál Gyógyfürdő és Termálvíz-szolgáltató Nonprofit Kft. vezetését. Azóta számos jelentős változás történt a Szarvasi Szent Klára Gyógyfürdőben: szauna szigetet alakítottak ki, szoláriummal bővítették a szolgáltatások körét és kedvezményeket vezettek be a helyi lakosok számára.
Az esküvőről és a tehetségekről szólt a szombat-vasárnap Szarvason. Az Árpád Szálló díszterme és a Fő téren felállított rendezvénysátor és élmény Dóm egyaránt megtelt a Minden ami Szarvas látogatóival.
Április 15-16-án Szarvason minden a tehetségekről és az esküvőről szólt.
Békés megyében 2017. április 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés - olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójában.
Szarvas Város Önkormányzata az l. számú és 2. számú gyermek háziorvosi körzet ellátására pályázatot hirdet.
Napjainkban a legtöbben egészségük, fizikai és szellemi állapotuk megőrzése, javítása érdekében kezdenek bele szervezetük méregtelenítésébe. A lemondásban nagy segítségünkre lehetnek a körülmények. Testünket és lelkünket teljes összhangba kell hoznunk ahhoz, hogy egy többnapos böjtölésbe kezdjünk. Dr. Liska-Mohai Marianna, belgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta, aki több mint két évtizede foglalkozik böjtkúrákkal a szarvasi Liget Konferencia és Wellness Hotelben**** találta meg a kiscsoportos léböjtkúrák ideális helyszínét.
A szarvasi Cervinus Teátrum a korábbi évekhez hasonlóan idén nyáron is számos érdekes és hasznos tábort szervez a 6-15 éves korosztály számára.
Igen ritka látványossággal, a ma élő, legnagyobb testű szarvasfajjal gazdagodott a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban bemutatott állatfajok listája.
A szarvasi szárazmalom és a Ruzicskay-alkotóház április 1-től ismét látogatható.
Közösség - Média - Művelődés!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Közösség - Média - Művelődés!

Kultúra
Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!

Ital
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám