Szarvas hírei
A Magyar Kultúra Napja alkalmából szombaton este Musical Gálát rendeztek a szarvasi Cervinus Teátrumban.
Szarvas város képviselő-testülete a hagyományokhoz híven idén januárban is köszöntötte azoknak a cégeknek a vezetőit, amelyek a legtöbb iparűzési adót fizették be a település kasszájába.
Gyomaendrődön, a Zrínyi Miklós utcából tegnap 21 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit.
„Hol vannak a katonák? Sírjuk felett száz virág. Mondjátok, miért van így, Mondjátok miért van így?”
Közlekedési baleset, szabálysértési őrizetbe vétel, biztonsági intézkedés és közokirat-hamisítás gyanúja miatt indult büntetőeljárás - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Békéscsabán és Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Orosházán körözés alapján intézkedtek a rendőrök - adta hírül a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
A szarvasiak ebben az évben kerek évfordulót ünnepeltek. Éppen 50 esztendeje ugyanis annak, hogy a Körös-parti települést várossá nyilvánították. A jubileum alkalmából a városnapon – azaz július 23-án, amikor minden évben az újratelepítés évfordulójára emlékeznek – sokan vehettek át elismeréseket. Visszatekintő sorozatunkban most e jeles eseményről szóló tudósításunkat olvashatják ismét.
Ma 10.00 órától a megyeszékhelyen és Szarvason is szilveszteri futógálára várják a sportkedvelőket. Ha sietnek, még odaérnek.
Szűnni nem akaró taps, ováció, még taps, majd vastaps formájában fejezte ki szeretetét a szarvasi közönség a Cervinus Teátrum első nívódíjasa, Nádházy Péter felé, mikor kihirdették, hogy a névre szóló gravírozott szarvas szobrocska első alkalommal őt illeti - írja Babák Z., a newsag.hu-n.
Kétszer is lopott Szarvason a rokonaitól egy férfi, aki ellen vádemelést javasol a rendőrség.
Nyerjen mikrót farsangra az Emarkt-tól!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

mikrót farsangra az Emarkt-tól!

Műszaki cikk
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen 3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!
Nyerjen! 59.900 Ft értékben!

3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!

Szabadidő