Szarvas hírei
Ha az éghajlatváltozást megállítani már nem is tudjuk, életvitelünk apró változtatásaival még megelőzhetjük a nagyobb bajt.
Tizenkét ingyenes programból álló tájbejárás-sorozatot szervezett Békés megyében a Viaticum Természet- és Környezetvédelmi Alapítvány, A Körös mente felfedezése Gyulától-Szarvasig címmel.
Azok akik a majálisozás, a körhintázás és a koncertek zajos forgataga után a szemnek és léleknek is megnyugtató, harmonikus programra vágynak, látogassanak el a Szarvasi Arborétumba.
A hasznos madarak védelme a madarak etetésével kezdődik, megfigyelésükkel folytatódik.
Sokan morgolódnak mindenféle dolgokon. Ez miért így van, az pedig miért van úgy. Vannak ötleteink, de csak magunkban dünnyögünk, máskor meg dühösen kifakadunk. Itt a lehetőség, most mindenki kifejtheti a véleményét!
Más városokhoz hasonlóan végre Szarvasra is megérkezett a „szigor". Valójában a cél most is gyermekek egészségének és a közvagyonnak a védelme.
A Pannon Motoros és Szabadidő Egyesület és a Pannon Clan M.T. Szarvason az Erzsébet-ligeti Sportpályán Szezonnyitó Motoros Majálist rendez május 2-án. Felvonulás és járműkiállítás is látványossá teszi a rendezvényt. A kevésbé szelídek motorblokkot is hajigálhatnak.
Ahogyan azt már megszokhattuk, idén is gazdag programmal várják a szervezők május elsejét. Most is lesz kirakodóvásár, a gyerekeknek körhinta, vattacukor és miegymás. A felnőtteknek pedig most sem kell lemondaniuk a sörről és a sültkolbászról.
Nincsenek valami fényes helyzetben az önkormányzatok manapság. Azért egy kis támogatás mégis megszerezhető ha jól pályáznak az arra jogosultak.
Szinte mindenkinek feladja a leckét, ha manapság ki kell töltenie az ilyen-olyan adóbevallási nyomtatványokat. Fejvakarás helyett jöhet a segítség.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital