Szarvas hírei
2009 a Csillagászat Nemzetközi Éve. Galilei első megfigyeléseinek 400. évfordulóján hirdették meg és január 15-én volt a megnyitója Párizsban. Azóta még többet tudhatunk az Univerzumról, hála a rengeteg ismeretterjesztő programnak világszerte.
Ezúttal is kiderült, hogy nagyon sok tehetséges gyermek és felnőtt él megyénkben. Erősségük a vers, tánc, színjátszás, népzene, komolyzene és még sorolhatnánk. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek.
Van, aki viccesnek találja az autóján kifüggesztett „Nem hiszek a KRESZ-ben!" feliratú táblácskát. Kár, hogy sokan csak akkor kezdenek hinni benne, amikor már nagy a baj. Ismét a város egyik legforgalmasabb és legveszélyesebb kereszteződése volt a helyszíne a tegnapi karambolnak.
A lovak szerelmesei ismét örülhetnek. A Szarvasi Tessedik Sámuel Lovas Egyesület szervezésében újra láthatunk fogathajtást Szarvason. Most a „leendő profik" mutatják meg mit tudnak.
Különleges ízlésre vall, ha valaki csak és kizárólag ezt az apró, piros, de ízletes gyümölcsöt fogyasztja. Valószínűleg ennek is meg van az oka és, hogy mi az, hamarosan megtudhatjuk.
„Anyu és én" címmel a Vajda Péter Művelődési Központ és a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete rajzpályázatot hirdet gyermekek, fiatalok részére.
A szervezők egy Póker Klubot szeretnének létrehozni, aminek a fő célja egy jó közösség megteremtése, természetesen egy kis pókerrel fűszerezve.
Érdekes egy figura. Megmosolyogtató, de gondolkodóba is ejt. Ki is ő valójában? Nem más, mint barátunk, René. Aki még nem ismeri, hamarosan találkozhat vele.
Ismét Szarvasra látogat a legfőképp a fiatalság körében népszerű pécsi csapat.
A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) és a Magyar Kerékpárosklub (MK) most is meghirdette az évről-évre egyre több résztvevőt vonzó „Bringázz a munkába!" kampányt.
Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Pihenjen a Szarvasi Arborétumban!

Szabadidő
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk