Szarvas hírei
Más városokhoz hasonlóan végre Szarvasra is megérkezett a „szigor". Valójában a cél most is gyermekek egészségének és a közvagyonnak a védelme.
A Pannon Motoros és Szabadidő Egyesület és a Pannon Clan M.T. Szarvason az Erzsébet-ligeti Sportpályán Szezonnyitó Motoros Majálist rendez május 2-án. Felvonulás és járműkiállítás is látványossá teszi a rendezvényt. A kevésbé szelídek motorblokkot is hajigálhatnak.
Ahogyan azt már megszokhattuk, idén is gazdag programmal várják a szervezők május elsejét. Most is lesz kirakodóvásár, a gyerekeknek körhinta, vattacukor és miegymás. A felnőtteknek pedig most sem kell lemondaniuk a sörről és a sültkolbászról.
Nincsenek valami fényes helyzetben az önkormányzatok manapság. Azért egy kis támogatás mégis megszerezhető ha jól pályáznak az arra jogosultak.
Szinte mindenkinek feladja a leckét, ha manapság ki kell töltenie az ilyen-olyan adóbevallási nyomtatványokat. Fejvakarás helyett jöhet a segítség.
Nem tudom, hogy előző életemben -már ha volt ilyen- milyen testet öltöttem. Azt sem tudom, következő életemben -már ha lesz ilyen- miként fogok tovább élni. Most viszont elgondolkoztam mi lesz, ha mondjuk fehér nyúlként arra leszek kárhoztatva, hogy egy laboratóriumban kísérletezgetnek velem.
2009 a Csillagászat Nemzetközi Éve. Galilei első megfigyeléseinek 400. évfordulóján hirdették meg és január 15-én volt a megnyitója Párizsban. Azóta még többet tudhatunk az Univerzumról, hála a rengeteg ismeretterjesztő programnak világszerte.
Ezúttal is kiderült, hogy nagyon sok tehetséges gyermek és felnőtt él megyénkben. Erősségük a vers, tánc, színjátszás, népzene, komolyzene és még sorolhatnánk. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek.
Van, aki viccesnek találja az autóján kifüggesztett „Nem hiszek a KRESZ-ben!" feliratú táblácskát. Kár, hogy sokan csak akkor kezdenek hinni benne, amikor már nagy a baj. Ismét a város egyik legforgalmasabb és legveszélyesebb kereszteződése volt a helyszíne a tegnapi karambolnak.
A lovak szerelmesei ismét örülhetnek. A Szarvasi Tessedik Sámuel Lovas Egyesület szervezésében újra láthatunk fogathajtást Szarvason. Most a „leendő profik" mutatják meg mit tudnak.
Takaríttasson karácsonyra profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson karácsonyra profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás
Nyerjen MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!
Nyerjen! 8.000 Ft értékben!

MinDig TV beltérit a TelemaX-tól!

Számítástechnika
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás