Szarvas hírei
Ez a program elsősorban a 10-18 éves korosztályt célozta meg, azzal a nem titkolt céllal, hogy növelje a tudományos karrier vonzerejét.
A múltidézés volt el a célja annak a kavalkádnak melyet a város Fő terén rendeztek az elmúlt hétvégén Szarvason.
Kiszely Mihály Mihály alpolgármester nyitotta meg azt a szakmai konferenciát, melyet a Körös-szögi Civil Fórum Egyesület szervezett.
Csütörtökön kora délután tartott sajtótájékoztatót a Jobbik Szarvasi szervezete.Samu Tamás Gergő a szervezet megyei elnöke a városi és az országos médiában megjelent hírekre reagált.
Október 18-ig Szarvason és a Rendőrkapitányság illetékességi területén a fényjelző készülékkel nem biztosított gyalogos átkelőhelyeket fokozottan ellenőrzi a rendőrség.
A természeti értékek megőrzésében nagy szerepet játszik a szemléletformálás. Ezt a munkát segíti a természetvédelmi bemutató helyek kialakítása és fejlesztése. Ezért fontos lépés, hogy a Körös -Maros Nemzeti Park újabb tanösvénnyel gazdagodott.
Egy 220 kg-os, és 75 cm átmérőjű jéggömb segítségével mutatták be a globalizáció hatását a Fő téren. A helyi kábel televízió honlapján egész nap nyomon követhettük hogyan olvad el a gömb.
Mintha a vércsék tudnák, hogy 2009-ben a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) a vetési varjúval együtt az Év madarainak választotta őket, idén eddig soha nem látott tömegben érkeztek vonuló példányok a pannon pusztákra.
A Körös-Maros Nemzeti Park újabb tanösvénnyel gazdagodott, az intézmény pályázati támogatást nyert a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium 112/2008. (VIII.30.) rendelete alapján, az erdők közjóléti célú védelmét és bővítését szolgáló feladatok ellátásának támogatására kiírt pályázaton.
Szarvas Város Önkormányzata 2009. évben is meghirdette a „Virágos Szarvasért" virágosítási, parkosítási és környezetszépítő versenyt
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség