Szarvas hírei
A közismert mesemű ezúttal rendhagyó módon, táncmozdulatokkal elevenedik meg a színpadon!
Ha az éghajlatváltozást megállítani már nem is tudjuk, életvitelünk apró változtatásaival még megelőzhetjük a nagyobb bajt.
Tizenkét ingyenes programból álló tájbejárás-sorozatot szervezett Békés megyében a Viaticum Természet- és Környezetvédelmi Alapítvány, A Körös mente felfedezése Gyulától-Szarvasig címmel.
Azok akik a majálisozás, a körhintázás és a koncertek zajos forgataga után a szemnek és léleknek is megnyugtató, harmonikus programra vágynak, látogassanak el a Szarvasi Arborétumba.
A hasznos madarak védelme a madarak etetésével kezdődik, megfigyelésükkel folytatódik.
Sokan morgolódnak mindenféle dolgokon. Ez miért így van, az pedig miért van úgy. Vannak ötleteink, de csak magunkban dünnyögünk, máskor meg dühösen kifakadunk. Itt a lehetőség, most mindenki kifejtheti a véleményét!
Más városokhoz hasonlóan végre Szarvasra is megérkezett a „szigor". Valójában a cél most is gyermekek egészségének és a közvagyonnak a védelme.
A Pannon Motoros és Szabadidő Egyesület és a Pannon Clan M.T. Szarvason az Erzsébet-ligeti Sportpályán Szezonnyitó Motoros Majálist rendez május 2-án. Felvonulás és járműkiállítás is látványossá teszi a rendezvényt. A kevésbé szelídek motorblokkot is hajigálhatnak.
Ahogyan azt már megszokhattuk, idén is gazdag programmal várják a szervezők május elsejét. Most is lesz kirakodóvásár, a gyerekeknek körhinta, vattacukor és miegymás. A felnőtteknek pedig most sem kell lemondaniuk a sörről és a sültkolbászról.
Nincsenek valami fényes helyzetben az önkormányzatok manapság. Azért egy kis támogatás mégis megszerezhető ha jól pályáznak az arra jogosultak.
Nyereményjáték az eMarkttal!
Nyerjen! 9.900 Ft értékben!

Nyereményjáték az eMarkttal!

Műszaki cikk