Szarvas hírei
Sajtótájékoztatót tartottak csicskaügyben Szarvason. A modernkori rabszolgatartás ügye hetek óta igen élénken foglalkoztatja a közvéleményt, ezért most a város vezetői és az illetékes hatóságok vezetői hivatalosan is tájékoztatták a helyi sajtót. Az a kritika érte őket, hogy korábban nem tették ezt meg, például amikor nap mint nap valamelyik kereskedelmi csatorna stábja forgatott a városban.
A lopott cuccot eldobálva próbáltak kereket oldani.A vasárnapi békésszentandrási rablással kapcsolatban a következő sajtóközleményt adta ki a Szarvasi Rendőrkapitányság.
Nem tudok úgy újságot kinyitni, hogy ne erről olvassak, rádiót hallgatni, hogy ne ezt halljam, nincs olyan televízós csatorna, mely ne ezzel foglalkozna.
Ez a program elsősorban a 10-18 éves korosztályt célozta meg, azzal a nem titkolt céllal, hogy növelje a tudományos karrier vonzerejét.
A múltidézés volt el a célja annak a kavalkádnak melyet a város Fő terén rendeztek az elmúlt hétvégén Szarvason.
Kiszely Mihály Mihály alpolgármester nyitotta meg azt a szakmai konferenciát, melyet a Körös-szögi Civil Fórum Egyesület szervezett.
Csütörtökön kora délután tartott sajtótájékoztatót a Jobbik Szarvasi szervezete.Samu Tamás Gergő a szervezet megyei elnöke a városi és az országos médiában megjelent hírekre reagált.
Október 18-ig Szarvason és a Rendőrkapitányság illetékességi területén a fényjelző készülékkel nem biztosított gyalogos átkelőhelyeket fokozottan ellenőrzi a rendőrség.
A természeti értékek megőrzésében nagy szerepet játszik a szemléletformálás. Ezt a munkát segíti a természetvédelmi bemutató helyek kialakítása és fejlesztése. Ezért fontos lépés, hogy a Körös -Maros Nemzeti Park újabb tanösvénnyel gazdagodott.
Egy 220 kg-os, és 75 cm átmérőjű jéggömb segítségével mutatták be a globalizáció hatását a Fő téren. A helyi kábel televízió honlapján egész nap nyomon követhettük hogyan olvad el a gömb.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó