Szarvas hírei
Szabó László neve már senkinek sem ismeretlen Szarvason, az utóbbi években mióta visszaköltözött Szarvasra rendszeresen és fáradhatatlanul valamint önzetlenül teszi a dolgát.
Augusztus 15-21. között Pekingben tartották a gyorsíró-, gépíró és szövegszerkesztő világbajnokságot
Szeptember 10-ig várják a leendő kisdiákokat, a szarvasi Magyar - Angol Két Tanítási Nyelvű Evangélikus Általános Iskolába.
2009. augusztus 22-23-án Szentesen rendezték meg a hagyományosnak számító Nyári Szenior Vízilabda kupát, ezúttal öt csapat részvételével.
A 44 számú Kecskemét-Békéscsaba-Gyula elsőrendű főút 76+086 km szelvényében (Szarvas város belterületén) lévő szintbeli vasúti átjáró felújítási munkáit végzik 2009. augusztus 31.- 2009.szeptember 3. közötti időpontban.
Augusztus 24-én 23 óra körül Szarvason a Dózsa György utcán közlekedett egy személygépkocsi, amelynek vezetőjét a járőrök vontak intézkedés alá.
Szarvason halászléfőző verseny, Békésszentandráson szentmise, Kondoroson Betyárnap várja az ünneplőket.
Sajtótájékoztatót tartott Szarvas város rendőrkapitánya, Kiszely Mihály alpolgármester, és Tóth Sándor a Polgármesteri Hivatal beruházási ügyintézője a térfigyelő kamerák működtetésének tapasztalatairól.
Békésszentandrás egy faluszéli utcájában augusztus 15-én éjjel több személy lefogott és földre tepert egy helyi illetőségű lakost, akitől elvették bankkártyáját, igazolványát, majd házának átkutatása során fényképezőgépét és készpénzét is eltulajdonították.
A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program (TIOP) keretében 100 millió forintot nyert összesen több békés megyei könyvtár, köztük a szarvasi Városi Könyvtár is. A megyei önkormányzat fenntartásában működő intézmény több más könyvtárral, egyebek mellett a békési, a gyulai és a szarvasi városi bibliotékával közösen mintegy 115 darab számítógépet szerezhet be.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó