Szarvas hírei
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat dolog elleni erőszakkal, jelentős értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt több, előzetes letartóztatásban lévő személy ellen, akik 2008. november 11-én a Békésszentandrás, Fő u. 37. szám alatt található COOP élelmiszerbolt utcafronti részén elhelyezett pénzkiadó-automatát felrobbantották, majd az abban elhelyezett készpénzzel elmenekültek
Korábban olvasóinkat is arra kértük, amennyiben tehetik adják le szavazatukat és segítsenek nevet találni a két kis pávának, melyből a kakas albínó lett, tollazata fehér, ami igen különlegessé teszi.A Pepi Kert munkatársai összegyűjtötték a javaslatokat.  
Az elmúlt hónapokban – persze nem csak a verseny miatt – de valóban kivirágzott a város. A Komép Városgazdálkodási Kft szakembereinek köszönhetően számos virágpalánta került a helyére, beültették a parkokat tereket, a kihelyezett virágládák is pompáznak
221 éve, Tessedik Sámuel lelkészsége idején 1788-ban épült fel Szarvas egyik büszkesége az Ótemplom. A renoválás  külső belső festést, a palatető javítását, és az ereszcsatorna pótlását javítását valamint a teljes elektromos hálózat felújítását jelenti – tudtuk meg Lázár Zsolt evangélikus lelkésztől.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom szarvasi szervezete - mint a város második politikai ereje - örömét fejezi ki amiatt, hogy a párt 2006-ban elkészített programjának egyik fontos pontját Monok polgármestere is magáévá tette.
Nem mindennapi kiállításmegnyitó szemtanúi lehettek azok akik augusztus elsején elfogadták Gáll Gregor meghívását a Tessedik Sámuel Múzeumba.
Az idei évben immár XII. alkalommal rendezték meg a Körös holtágon a kenumaratont.A szervezők 201 indulót regisztráltak, ez annak ellenére is rekord, hogy néhányan a verseny során feladták.
Füstmérgezés követelt áldozatot Szarvason a Kálvin utcában. Eddig tisztázatlan körülmények között csaptak fel a lángok, a ház 78 éves tulajdonosa füstmérgezést szenvedett.
Babák Mihály, szarvasi polgármester televíziós beszámolójában elmondta, hogy a szarvasiakat megdöbbentette a sokat vitatott, szlovák államfő által szentesített nyelvtörvény, mely drasztikusan korlátozza a magyar nyelv hivatalos alkalmazását.
A szerbiai Versec 1993 óta, minden évben otthont ad annak a Nemzetközi Folkfesztiválnak, amelyen idén a szarvasi Tessedik Néptáncegyüttes is részt vett. A július elején megrendezett fesztiválon India, Szlovákia, Törökország, Görögország, Macedónia, Fehéroroszország, Románia, természetesen Szerbia és nem utolsósorban Magyarország is indított versenyzőket.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó