Szarvas hírei
Nagy hagyománya van a lovassportnak és a lovasversenyeknek Szarvason. 2001-ben a Nemzeti Lovas Fesztivál, míg 2005-ben a III. Lovas Világtalálkozó helyszíne volt a város.
A hagyományörző rendezvényre érkező látogatók hangulatos falusi környezetben ismerkedhetnek meg az aratás hagyományos módjával, eszközeivel és szokásrendjével. A napot aratóbál zárja.
2009-ben is Szarvason kezdődött el a strandröplabda bajnokság.A mérkőzéseket a Kacsa-tó mellett játszották, s ezzel egyben fel is avatták a közelmúltban elkészült pályát, mely egy nyertes pályázatnak köszönhető.Míg korábban az egymástól igen távol eső pályákon zajlottak a meccsek, most ezen az egy pályán belül egyszerre három mérkőzést játszottak a csapatok.
Farkas Ernő, Rakamaz polgármestere díszpolgári címmel tüntette ki a fesztivált szervező szarvasi Deltafest Kft teljes csapatát.
A szarvasi Arborétumban nemrég kikelt páváknak keresnek névadó szülőket. Jó lesz odafigyelni a választáskor, hiszen még nem lehet tudni, hogy tojó, vagy kakas a madár.
A Szarvasi Körös Napok-Nyári Művészeti Fesztivál rendezvénysorozat 2004-ben indult,civil kezdeményezésre. Szarvas Város Barátainak Köréhez és a Szarvasért Alapítványhoz időközben csatlakozott több helyi civil szervezet, ill. a Vajda Péter Művelődési Központ és a Cervinus Teátrum is
37. alkalommal rendezték meg az Országos Honismereti Akadémiát, melyet idén Szarvason a Vajda Péter Művelődési Központban nyitottak meg.
A klasszikus zene kedvelőire újabb színvonalas program vár.
Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét a kishalak akadnak fenn.
A közismert mesemű ezúttal rendhagyó módon, táncmozdulatokkal elevenedik meg a színpadon!
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital