Szarvas hírei
Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét a kishalak akadnak fenn.
A közismert mesemű ezúttal rendhagyó módon, táncmozdulatokkal elevenedik meg a színpadon!
Ha az éghajlatváltozást megállítani már nem is tudjuk, életvitelünk apró változtatásaival még megelőzhetjük a nagyobb bajt.
Tizenkét ingyenes programból álló tájbejárás-sorozatot szervezett Békés megyében a Viaticum Természet- és Környezetvédelmi Alapítvány, A Körös mente felfedezése Gyulától-Szarvasig címmel.
Azok akik a majálisozás, a körhintázás és a koncertek zajos forgataga után a szemnek és léleknek is megnyugtató, harmonikus programra vágynak, látogassanak el a Szarvasi Arborétumba.
A hasznos madarak védelme a madarak etetésével kezdődik, megfigyelésükkel folytatódik.
Sokan morgolódnak mindenféle dolgokon. Ez miért így van, az pedig miért van úgy. Vannak ötleteink, de csak magunkban dünnyögünk, máskor meg dühösen kifakadunk. Itt a lehetőség, most mindenki kifejtheti a véleményét!
Más városokhoz hasonlóan végre Szarvasra is megérkezett a „szigor". Valójában a cél most is gyermekek egészségének és a közvagyonnak a védelme.
A Pannon Motoros és Szabadidő Egyesület és a Pannon Clan M.T. Szarvason az Erzsébet-ligeti Sportpályán Szezonnyitó Motoros Majálist rendez május 2-án. Felvonulás és járműkiállítás is látványossá teszi a rendezvényt. A kevésbé szelídek motorblokkot is hajigálhatnak.
Ahogyan azt már megszokhattuk, idén is gazdag programmal várják a szervezők május elsejét. Most is lesz kirakodóvásár, a gyerekeknek körhinta, vattacukor és miegymás. A felnőtteknek pedig most sem kell lemondaniuk a sörről és a sültkolbászról.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés