Szarvas hírei
Farkas Ernő, Rakamaz polgármestere díszpolgári címmel tüntette ki a fesztivált szervező szarvasi Deltafest Kft teljes csapatát.
A szarvasi Arborétumban nemrég kikelt páváknak keresnek névadó szülőket. Jó lesz odafigyelni a választáskor, hiszen még nem lehet tudni, hogy tojó, vagy kakas a madár.
A Szarvasi Körös Napok-Nyári Művészeti Fesztivál rendezvénysorozat 2004-ben indult,civil kezdeményezésre. Szarvas Város Barátainak Köréhez és a Szarvasért Alapítványhoz időközben csatlakozott több helyi civil szervezet, ill. a Vajda Péter Művelődési Központ és a Cervinus Teátrum is
37. alkalommal rendezték meg az Országos Honismereti Akadémiát, melyet idén Szarvason a Vajda Péter Művelődési Központban nyitottak meg.
A klasszikus zene kedvelőire újabb színvonalas program vár.
Ahogyan azt már megszokhattuk, ismét a kishalak akadnak fenn.
A közismert mesemű ezúttal rendhagyó módon, táncmozdulatokkal elevenedik meg a színpadon!
Ha az éghajlatváltozást megállítani már nem is tudjuk, életvitelünk apró változtatásaival még megelőzhetjük a nagyobb bajt.
Tizenkét ingyenes programból álló tájbejárás-sorozatot szervezett Békés megyében a Viaticum Természet- és Környezetvédelmi Alapítvány, A Körös mente felfedezése Gyulától-Szarvasig címmel.
Azok akik a majálisozás, a körhintázás és a koncertek zajos forgataga után a szemnek és léleknek is megnyugtató, harmonikus programra vágynak, látogassanak el a Szarvasi Arborétumba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft