Szarvas hírei
Nem tudom, hogy előző életemben -már ha volt ilyen- milyen testet öltöttem. Azt sem tudom, következő életemben -már ha lesz ilyen- miként fogok tovább élni. Most viszont elgondolkoztam mi lesz, ha mondjuk fehér nyúlként arra leszek kárhoztatva, hogy egy laboratóriumban kísérletezgetnek velem.
2009 a Csillagászat Nemzetközi Éve. Galilei első megfigyeléseinek 400. évfordulóján hirdették meg és január 15-én volt a megnyitója Párizsban. Azóta még többet tudhatunk az Univerzumról, hála a rengeteg ismeretterjesztő programnak világszerte.
Ezúttal is kiderült, hogy nagyon sok tehetséges gyermek és felnőtt él megyénkben. Erősségük a vers, tánc, színjátszás, népzene, komolyzene és még sorolhatnánk. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek.
Van, aki viccesnek találja az autóján kifüggesztett „Nem hiszek a KRESZ-ben!" feliratú táblácskát. Kár, hogy sokan csak akkor kezdenek hinni benne, amikor már nagy a baj. Ismét a város egyik legforgalmasabb és legveszélyesebb kereszteződése volt a helyszíne a tegnapi karambolnak.
A lovak szerelmesei ismét örülhetnek. A Szarvasi Tessedik Sámuel Lovas Egyesület szervezésében újra láthatunk fogathajtást Szarvason. Most a „leendő profik" mutatják meg mit tudnak.
Különleges ízlésre vall, ha valaki csak és kizárólag ezt az apró, piros, de ízletes gyümölcsöt fogyasztja. Valószínűleg ennek is meg van az oka és, hogy mi az, hamarosan megtudhatjuk.
„Anyu és én" címmel a Vajda Péter Művelődési Központ és a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete rajzpályázatot hirdet gyermekek, fiatalok részére.
A szervezők egy Póker Klubot szeretnének létrehozni, aminek a fő célja egy jó közösség megteremtése, természetesen egy kis pókerrel fűszerezve.
Érdekes egy figura. Megmosolyogtató, de gondolkodóba is ejt. Ki is ő valójában? Nem más, mint barátunk, René. Aki még nem ismeri, hamarosan találkozhat vele.
Ismét Szarvasra látogat a legfőképp a fiatalság körében népszerű pécsi csapat.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj bluetooth hangszórót a Morpheus PC-től!

Nyerj bluetooth hangszórót a Morpheus PC-től!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Nyerj egy üveg Epres Rosé Fütyülőst a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj egy üveg Epres Rosé Fütyülőst a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 3.100 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft