Szarvas hírei
Van, aki viccesnek találja az autóján kifüggesztett „Nem hiszek a KRESZ-ben!" feliratú táblácskát. Kár, hogy sokan csak akkor kezdenek hinni benne, amikor már nagy a baj. Ismét a város egyik legforgalmasabb és legveszélyesebb kereszteződése volt a helyszíne a tegnapi karambolnak.
A lovak szerelmesei ismét örülhetnek. A Szarvasi Tessedik Sámuel Lovas Egyesület szervezésében újra láthatunk fogathajtást Szarvason. Most a „leendő profik" mutatják meg mit tudnak.
Különleges ízlésre vall, ha valaki csak és kizárólag ezt az apró, piros, de ízletes gyümölcsöt fogyasztja. Valószínűleg ennek is meg van az oka és, hogy mi az, hamarosan megtudhatjuk.
„Anyu és én" címmel a Vajda Péter Művelődési Központ és a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete rajzpályázatot hirdet gyermekek, fiatalok részére.
A szervezők egy Póker Klubot szeretnének létrehozni, aminek a fő célja egy jó közösség megteremtése, természetesen egy kis pókerrel fűszerezve.
Érdekes egy figura. Megmosolyogtató, de gondolkodóba is ejt. Ki is ő valójában? Nem más, mint barátunk, René. Aki még nem ismeri, hamarosan találkozhat vele.
Ismét Szarvasra látogat a legfőképp a fiatalság körében népszerű pécsi csapat.
A Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) és a Magyar Kerékpárosklub (MK) most is meghirdette az évről-évre egyre több résztvevőt vonzó „Bringázz a munkába!" kampányt.
Kölnivíz-mentesen a természetben is tölthetjük az ünnepeket. Azok számára, akiknek megfájdul a feje a húsvéti „illatfelhőtől", de azoknak is, akiknek a Húsvét nem csak az evésről és az ivásról szól, kiváló programot nyújthat a Szarvasi Arborétum.
Szarvason a Körös-Maros Nemzeti Park Körösvölgyi Látogatóközpontjában április 1-től június 30-ig látható a Magyar Természettudományi Múzeum „Jégkorszak" című időszakos kiállítása.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft