hírei
A 2015/2016. évi Békés Megyei I. osztályú bajnokságban 10 csapatból II. helyezést értek el a füzesgyarmati lányok.
A Szarvasi Vízi Színház pénteken este egy hangulatos, zenés műsorra és Szent Mihály napi tűzgyújtásra várja a szarvasiakat és környékbelieket.
Idén jubileumi, tizedik alkalommal rendezték meg a mára szinte hagyománnyá váló Füzestuning autó és motor show-t.
Dr. Fekete Nándor emlékére - családja és barátai kezdeményezésére -, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton második alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Szombat délután zajlott Mezőberényben a XI. Streetfighter Nap. Sikított a nap, dübörögtek a gépek, sírtak a gumik, szakadt a betony. Vidámság.
Füzesgyarmat gyülekezete a nyári hónapokban sem szűkölködött színes programokban.
Dr. Fekete Nándor emlékére családja és barátai kezdeményezésére, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton második alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Berlin és Poznan után idén Szarvas a házigazdája a Békekenyér Miniszteri Találkozó és Konferenciának, amelyen tizenkét Kelet-európai uniós tagország agrárminiszterei, illetve magas rangú minisztériumi képviselői vesznek részt. A kétnapos rendezvény tegnap kezdődött. A zártkörű megbeszélések után este az evangélikus Ótemplomban kenyérszenteléssel egybekötött nyilvános ünnepséget tartottak, amely után békekenyeret is osztottak a résztvevőknek.
Az első Virágos Udvar pályázat meghirdetése óta 16 év telt el. Azóta minden évben az államalapítás ünnepén köszöntjük a füzesgyarmati közterületek lelkes szépítőit.
Szeptembertől önállóan is vonulhatnak a füzesgyarmati önkéntes tűzoltók. Erről az eseményről, illetve a magunk mögött hagyott időszakról és a város jövőbeni terveiről, lehetőségeiről kérdeztük Bere Károlyt, Füzesgyarmat város polgármesterét.
Nyerjen éves bérletet az Előre Futball ZRt.-től!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

éves bérletet az Előre Futball ZRt.-től!

Sport
Nyerjen utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

utalványt, mely a Csücsök Csárda felajánlása!

Étel ital
Nyerd meg a Yes, Chef! 5000 Ft értékű utalványát!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerd meg a Yes, Chef! 5000 Ft értékű utalványát!

Étel ital