hírei
2016. október 20-án ünnepélyes keretek között adták át Mezőberényben a kormányablakot.
Tíz éve állt üresen a sarki ház. Ő pedig tíz éve szemezett vele és álmodozott róla. Végül megvette,és csodát művelt.
Ezúton hívjuk fel szíves figyelmét a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark soron következő eseményeire, programjaira.
Szarvason egy gyermek, Békéscsaba külterületén egy nő sérült meg közlekedési balesetben.
Csák Lászlóné Éviben minden megvan, amire egy jó masszőrnek szüksége van: erős kéz, mosolygós arc, alázat és szaktudás. A birodalma pedig a nyugalom szigete, olyan melyből mindnyájunknak járna egy-egy óra ebben a rohanó világban.
A Katolikus Rádió hamarosan a 20. frekvenciáját fogja indítani ebben a szép alföldi városban – mondta dr. Radetzky András, a médium vezérigazgató-helyettese szerdán, az orosházi Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpontban megtartott sajtótájékoztatón.
A Rotary Club Orosháza rajzpályázatot hirdet általános iskolák 1 – 6. osztályos tanulóközösségei részére.
Több szabálytalanságot is elkövetett az a mezőberényi autós, akit Kamuton állítottak meg a rendőrök - derült ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság jelentéséből.
Új kezdeményezés indult Orosházán, a program a gyermekvállalást hivatott ösztönözni a városban. Az önkormányzat babanaplóval, köszöntőkártyával és 18 000 Ft értékű Erzsébet-utalvánnyal kedveskedik az orosházi újszülötteknek. Dávid Zoltán polgármester a keddi, első babaköszöntő rendezvényen kiemelte, minden gyermek nagy áldás, nem csupán családja, hanem települése számára is.
Van, aki már óvodáskorában tudja, mi lesz, ha nagy lesz. Van, aki úgy éli le az egész életét, hogy nem szereti, amit csinál. És van, akivel egyszer csak szembe jön az utcán, mint a nagy Ő.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!

Szerszám
Nyerjen négynapos bérletet a 20. Csabai Kolbászfesztiválra!
Nyerjen! 14.000 Ft értékben!

négynapos bérletet a 20. Csabai Kolbászfesztiválra!

Fesztivál
Nyerje meg a Lipóti Pékség békéscsabai üzletének utalványát!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Lipóti Pékség békéscsabai üzletének utalványát!

Étel ital