Szeged hírei
A Kecskemét négy ponttal felülmúlta a vendég Szegedet a férfi kosárlabda NB I pénteki játéknapján.
Őszi játszóházzal várják az érdeklődőket a szegedi Móra Ferenc Múzeumban október 21-én, szombaton 10 és 13 óra között. A családi programon a gyerekek és felnőttek megismerhetik a „Szöged hírös város” című néprajzi állandó kiállítást, illetve készíthetnek dióhéj egérkét, levélke ékszereket, levélképeket és hasonló kedves, őszi tárgyakat is.
A férfi kézilabda NB I szombati játéknapján kerül sor az idény első Szeged-Veszprém rangadójára.
Az Indóház téri állomás kilencedik vágányán a saját szemével láthatja mindenki, milyen vagonokba zsúfolták be az áldozatokat.
Friedrich Dürrenmatt János király című drámáját és Rossini A sevillai borbély című operáját mutatja be a következő hetekben a Szegedi Nemzeti Színház.
Beszélni már tud, most járni tanul a Bulgáriában autóbalesetet szenvedett szegedi lány.
A Taxisok és civilek a beteg gyerekekért alapítványt október 2-án hivatalosan is bejegyezték: a jótékony taxis, Berinszki Zoltán mint alapító számolt be az alapítvány terveiről.
Sikerről, a szövetségi kapitányi munka kulisszatitkairól és a fociról is beszélt a pólóválogatott korábbi sikerkovácsa egy előadásban.
A tudományos együttműködés lehetőségeiről, köztük a magyar egyetemekkel és a köréjük szerveződő tudományos parkokkal folytatandó együttműködésről tárgyalt a Cambridge-i Egyetem vezetőivel pénteken Palkovics László.
A Szegedi Járásbíróság ügyészi indítványra két hónappal meghosszabbította Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője pénteken az MTI-t.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Csak semmi szexet kérem, a Jókaiban vagyunk!
Nyerjen! 6.000 Ft értékben!

Csak semmi szexet kérem, a Jókaiban vagyunk!

Kultúra