Újkígyós hírei
A fürdővárosi csapat még odaérhet a második helyre, ami biztos bennmaradást jelentene, míg az Orosháza utolsó NB II-es mérkőzését játssza szombaton.
Beharangozók – A Megye I-ben az utolsó forduló következik. A Méhkerék – Csabacsűd mérkőzés dönti el, hogy ki lesz a bajnok, míg a kiesés ellen küzdő csapatok között is nagy lesz a harc. A Megye II-ben még csak az utolsó előtti fordulót rendezik, de ott is eldőlhet, hogy a Magyarbánhegyes mellett ki fog még kiesni. Körösladányban hétvégén adják át a bajnok csapatnak járó serleget!
2013. május 18-án, a II. Újkígyósi Sportbálon átadták az “Újkígyós Sportjáért” kitüntetéseket, melyet azon személy kaphat, aki újkígyósi székhelyű sportegyesületben, igazolt sportolóként megyei, területi, országos, vagy nemzetközi sportversenyen kiemelkedően szerepelt, magánéletében is kivívja az emberek megbecsülését. 2013-ban ifjúsági kategóriában Leszkó Diána kézilabdázót, felnőtt kategóriában pedig Szőke László kézilabdázót illette meg e megtisztelő cím.
Beszámolók - Magabiztos sikert ért el idegenben a Füzesgyarmat, így az együttes újabb lépést tett a negyedik hely felé. A Körösladány is idegenben győzött, a nagy rivális Békésszentandrás ellen, míg a Mezőkovácsháza otthon tartotta a három pontot!
Kettő gólos hátrányból fordított az Orosháza és nyerte meg a meccset. Nagyon sima mérkőzést játszott a Kondoros a Nagyszénás ellen, míg a Méhkerék a célegyenesben botlott. A Körösladány mondhatni sima mérkőzésen gyűjtötte be a három egységet, míg a Szabadkígyós Csorváson rúgott ötöt.
Beharangozók - Szeghalom játszik a Füzesgyarmat. Ez egy olyan meccs ahol a helyezés nem számít, bárki győzhet. A Békéscsabai MÁV - Frühwald-Jamina összecsapás is jónak ígérkezik, hiszen a két csapat őszi riválisa egymásnak. Kondoroson bíznak abban, hogy folytatódik a jó sorozatuk, míg a bajnok Körösladány a Megye II. második helyezett Békésszentandráshoz látogat szombaton.
Átadták az "Újkígyós Sportjáért" kitüntetéseket május 18-án.
Mivel kikapott a Szabadkígyós, így a Körösladány bajnok lett győzelmével. A Békésszentandrás is megnyerte a rangadót, míg a Battonya otthon tartotta a három pontot. A Gádoros elmozdult a kieső helyről. Idegenben okozott meglepetést a Kondoros!
Beharangozók - A Szarvas otthonában lép pályára a Kondoros, ahol inkább a hazai gárda lesz az esélyesebb. A Csabacsűd a Füzesgyarmat ellen nyerne, míg a Vésztő hazai pályán vágna vissza az őszi vereségért a Békésszentandrásnak. A szabadkígyósi csapatnak nem lesz nehéz dolga, de nehogy megviccelje őket a Csanádapáca.
Az Előre a Debrecen II. csapatát nem tudta legyőzni, pedig ellenfelük az utolsó helyen állt a forduló előtt. Az Orosháza meglepetésre sima győzelmet ért el a Vasas ellen, míg a Gyula pontot vesztett a Tisza Volán ellen.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség