Újkígyós hírei
Az újkígyósi Széchenyi István Általános Iskola alsós tanítói összefogásaként Újkígyóson beindult a "strandszerda".
Újkígyós Város Önkormányzata 2012-ben, a már meglévő címek mellett, új kitüntetéseket hozott létre. 2013-ban az "Újkígyós közneveléséért" elismerést és az ezzel járó emlékplakettet Zubán Károlyné énektanár vehette át Szebellédi Zoltán polgármestertől.
Újkígyós Város Önkormányzata gyűjtést szervezett az árvíz sújtotta területek megsegítésére és maga is támogatta a bajba jutottakat.
50 őshonos fát vásárolt Újkígyós Város Önkormányzata. A fákról és a vásárlás okairól Turovszki Krisztián önkormányzati képviselő számolt be.
Magyarország – fesztiválország. Állítólag, ha egy pusztában kihajt egy diófa, az élelmesebbek egyből hozzácsatolnak egy fesztet. Noha a komolyabb nyári jamboreek nemcsak a sörös pitlibe való kapaszkodásos, Edda-Bikini-Hooligans fejrázós bulikról szólnak, hanem általában, ha lehet, a szervező település pluszosan meglovagolja helyi gasztronómiai kincsét is. Ebbe a halmazba már közel másfél évtizede meghatározó helye van az újkígyósi Galiba Napoknak. Idén a tömegcsalogató feladatot a Csík Zenekar látta el, a feszt fővédnöke: Pálffy István országgyűlési képviselő, újságíró volt (bár a megjelenésünk napján, még szombaton is javában tart az ünnepély). Bor, gágog, moraj.
Magyarország – fesztiválország. Állítólag, ha egy pusztában kihajt egy diófa, az élelmesebbek egyből hozzácsatolnak egy fesztet. Noha, a komolyabb nyári jamboreek nemcsak a sörös pitlibe való kapaszkodásos, Edda-Bikini-Hooligans fejrázós bulikról szólnak, hanem általában, ha lehet, a szervező település pluszosan meglovagolja helyi gasztronómiai kincsét is. Ebbe a halmazba már közel másfél évtizede meghatározó helye van az újkígyósi Galiba Napoknak. Idén a tömegcsalogató feladatot a Csík Zenekar látta el, a feszt fővédnöke: Pálffy István országgyűlési képviselő, újságíró volt (bár a megjelenésünk napján, még szombaton is javában tart az ünnepély). Bor, gágog, moraj.
Újkígyós Város Önkormányzata összefogott az árvíz sújtotta területek helyreállítása érdekében és 500.000 Ft-ot utalt át az erre a célra nyitott számlára, valamint felkérte a város lakosságát, hogy aki teheti, támogassa a nemes célt.
Újkígyóson nyert magabiztosan a Gádoros, ezzel benn is maradtak. Bucsán gólokból és piros lapból is sok volt, a Körösladány 100%-osan hozta le a szezont!
2013. június 21-én (péntek) 20:30 órától, az újkígyósi Galiba Napok gasztronómiai fesztivál keretén belül ad koncertet a Csík Zenekar Újkígyóson a Wenckheim parkban.
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó