Újkígyós hírei
Az Előre a Debrecen II. csapatát nem tudta legyőzni, pedig ellenfelük az utolsó helyen állt a forduló előtt. Az Orosháza meglepetésre sima győzelmet ért el a Vasas ellen, míg a Gyula pontot vesztett a Tisza Volán ellen.
Nehezen, de győzött a Csabacsűd, megizzadt a Körösladány is hazai pályán. A Vésztő magabiztosan nyert, míg a Békésszentandrás botlása akár a feljutásba is kerülhet. Eredményeink folyamatosan frissülnek!
A Gyula és az Orosháza otthon játszik, míg a Békéscsaba az utolsó DVSC-DEAC pályáján lép majd fűre szombaton. A békéscsabai csapatnak kötelező a győzelem, míg az Orosháza, ha most sem tud nyerni, akkor közel kerülhet a kieséshez. A Gyula újabb lépést tehet a dobogó felé.
2013. május 17-én rendezik meg Újkígyóson a már hagyománynak számító "Fuss az életedért" elnevezésű városi sportnapot. A délelőtti programokon az általános iskolásoké a főszerep, míg délután a III. Snake Ring Cup Nyílt Nemzetközi Országúti Kerékpárverseny veszi kezdetét a város utcáin. Az nap zárásaként a Kisváros Esték keretén belül Sávolt Erika, újkígyósi származású válogatott, BEK győztes kézilabdázóval beszélget Fábián Tamás, a Csaba Rádió műsorvezetője. A rendezvénysorozat zárásaként a szombati napon rendezik meg a II.Újkígyósi Sportbált, ahol átadásra kerülnek az "Újkígyós Sportjáért" kitüntető címek.
Beharangozók - A kiesés ellen menekül a Gyomaendrőd és a Tótkomlós, így fontos pontokért harcolnak majd a csapatok. A Füzesgyarmat összecsapása is jónak ígérkezik, míg a II. osztályban a Bucsa visszavágna az őszi vereségért a Vésztőnek!
Hitel és adósság nélkül működik Békés megyében Újkígyós. A példa értékű város igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy támogassák a családokat, a fiatalokat, és olyan körülményeket és lehetőségeket teremtsenek, ami miatt szeretnek ott élni az emberek.
Ezen a héten Szebellédi Zoltán, Újkígyós polgármestere lesz a Közéleti sarok vendége.
Dr. Deutsch Tamás, a MOB alelnöke is részt vett az újkígyósi műfüves futballpálya ünnepélyes átadásán szombaton. A Magyar Labdarúgó Szövetség pályaépítési programjának keretében nyújtott támogatásából épült a sportlétesítmény, ami a helyi focisták felkészülését és az utánpótlás nevelést segíti elő, emellett a városlakóknak sportolási lehetőséget biztosít.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó