hírei
Füzesgyarmat Város Képviselő-testülete a 2017. augusztus 19-én az Államalapításunk tiszteletére megrendezett ünnepi testületi ülésen Demján Ilona festőnőt a „Füzesgyarmat Város Kultúrájáért” díjban részesítette.
Békéscsabán, a Mokry utcában, tegnap 11 óra 15 perckor egy lovas fogat elé befogott lóra rátámadt egy kutya.
Látványosra sikerült az idei városi ünnepség Hódmezővásárhelyen: fáklyás felvonulással és fényfestéssel emlékeztek az '56-os hősökre, beszédet Boross Péter volt miniszterelnök mondott - írja a délmagyar.hu.
Szarvasi önkéntesek is csatlakoztak a budapesti székhelyű Re-Formáló Egyesület kezdeményezéséhez, így mostantól a Körös-parti városban is találnak „Enni adok – Enni kapok” ételdobozt a rászorulók. A dobozt vasárnap délben helyezték el az Ótemplomi Szeretetszolgálat Vajda Péter utca 7. szám alatti épületének kapuján. Bárki, akinek felesleges, nélkülözhető élelmiszere van (legyen az néhány alma, egy csomag nápolyi, vagy egy tál főtt étel), elhelyezheti benne. Akinek pedig szüksége van rá, az kiveheti onnan a napi betevőt.
18 éve mindig az államalapítás ünnepén köszönti a Képviselő-testület a lakókörnyezetükért tenni akaró füzesgyarmatiakat.
Halálos baleset körülményeinek tisztázáshoz a rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Békéscsabán, Gyulán és Mezőberényben összesen öt szerviz, valamint két optika várja a közlekedőket.
A csütörtökről zakatoló mega-gasztró-murin, a 21. Csabai Kolbászfesztiválon, az Árpád Pálinka idén 5+1 standon képviseltette magát; ahogy az Év Pálinkafőzdéjéhez illik: letisztult dizájnnal, szokásos prémium minőséggel, közel 50 termékkel (naná, hogy újdonságokkal is!) kedves, mosolygós hostessekkel várják az érdeklődőket.
A bajnoki címvédő Békéscsaba az idegenbeli visszavágón is kikapott az olasz Imoco Volley Coneglianótól a női röplabda Bajnokok Ligája selejtezőjében, így a CEV Kupában folytathatja szereplését.
És ismét eltelt egy év, és szombaton újra kint lehettünk a Csabai Kolbászfesztivál Nemzetközi Kolbászkészítő Versenyén, ahol a sportcsarnok több pontján, mintegy 750 asztalon készült a Csabaikum, a kolbász.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám
Nyerjen a Békéscsabai Borhálótól!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Békéscsabai Borhálótól!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség