A rovat további hírei
A nappali tagozatos tanulók a hallgatói jogviszony időtartama alatt ingyenesen vehetik igénybe az orvosi ellátásokat.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 1360 doboz adózatlan cigarettát találtak egy szerb autóbusz mosdójában Tompán. A dohányterméket lefoglalták, a szerb sofőr ellen büntetőeljárás indult.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei összesen 6260 doboz adózatlan cigarettát és egy csempészet céljából házilag átalakított járművet találtak egy hódmezővásárhelyi tanyán. A 6260 doboz adózatlan cigarettát és a járművet lefoglalták és büntetőeljárást indítottak.
A munkáltatók, a közvélemény által ismert elnevezéssel a „cafetéria” rendszer keretében, az idén is segítséget nyújthatnak munkavállalóiknak, gyermekeik iskolakezdéséhez. A juttatás nem kötelező, a munkáltató döntésén múlik.
Magánszemély esetében a meg nem fizetett adó beszedésének egyik legkézenfekvőbb és leghatékonyabb módja a jövedelem-letiltás. A NAV a munkahely-változtatásokról naprakész információkkal rendelkezik, így haladéktalanul intézkedhet a végrehajtásról.
Az Együtt kedden felszólította a kormányt, hogy nyilvános pályázaton és szakmai szempontokat figyelembe véve válassza ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) új elnökét.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei két görög teknőst találtak egy litván autóbuszon Röszkén. A védett állatokat lefoglalták, az ügyben természetkárosítás miatt indult büntetőeljárás.
Itt a nyár és az egyszerűsített foglalkoztatás megoldást jelenthet a szabályos alkalmi munkára. Előnye a bérek garantált mértéke, az egyszerű adminisztráció, valamint az alacsony közterhek.
A miniszterelnök még június elején jelezte: szakmai okok alapján nem tudja elfogadni Vida Ildikó NAV-elnök lemondását, azonban a személyes és családi okok alapján igen - közölte szerdán az MTI érdeklődésére Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.
Megszűnik Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnökének jogviszonya hétfőn, az új elnök kinevezéséig Varga Árpád elnökhelyettes irányítja az adóhivatalt - tájékoztatta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-t hétfőn.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital