A rovat további hírei
Közeleg a nyár vége és a diákok lassan készíthetik magukat lelkileg, az új iskolaszezonra. Megnéztük hát, hogyan ütik el a szünidő utolsó napjait: van aki speed szendviccsel, van aki focizással vagy épp fotózással. Lessék meg önök is!
A Békéscsabai Tankerület illetékességi területéhez tartozó Békési Tisza Kálmán Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium szőnyegszövő speciális szakiskolás tanulói a XI. Dél-alföldi Regionális Gyermek és Ifjúsági Népi Kézműves pályázati felhívásra küldték be egyéni és csoportos alkotásaikat. A díjakat december 5-én a kiállítás megnyitóján a Munkácsy Mihály Emlékházban vehették át.
A Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 5. évfolyamos csapata a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny Országos döntőjében 2. helyezést ért el 2015. december 5-én Budapesten.
A békéscsabai tankerület illetékességéhez tartozó Csorvási Gulyás Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Iskola „Edison Klub” programjában résztvevő diákok 2016 májusában utazhatnak Barcelonába.
Békés megyében a „Köznevelés az iskolában” TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 azonosítószámú projekt Módszertani Innováció modul keretében 11 Mentoráló intézmény 12 módszertani modellt mutatott be 2014. október 1. és 2015. október 15. között, szakmai programokat valósítottak meg, illetve tárgyi eszközöket is kaptak – áll a békéscsabai tankerület közlésében. (x)
Az Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola összesen több mint 260 ezer forint adományt kapott. Az összeget az óvoda játszóterének felújítására fordítják
A Békés Megyei Hunyadi János Gimnázium, Szakképző Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Véradó-barát munkahely” kitüntetést kapott nemrégiben Budapesten a Magyar Vöröskereszt rendezvényén.
A Békéscsabai Bartók Béla Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói december 12-én Szarvason részt vesznek a IX. Országos Ifjúsági Szólótáncfesztiválon.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen mobilt az INFOshop Békéscsabától!
Nyerjen! 22.500 Ft értékben!

mobilt az INFOshop Békéscsabától!

Műszaki cikk
Nyerjen 3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!
Nyerjen! 59.900 Ft értékben!

3 éjszakás kikapcsolódást a Thermal Hotel Garában!

Szabadidő