A rovat további hírei
Ma ünnepelhetnénk a szabad hétvégék napját, ha korunk embere számára nem lenne természetes, hogy egy héten csak öt napot kell dolgozni. Nem volt ez mindig így.
Nigel Farage, az EU-ellenes Egyesült Királyság Függetlenség Pártja (UKIP) volt vezetője az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén azt kérte Orbán Viktortól, hogy Magyarországon is írjanak ki népszavazást az EU-kilépésről. Orbán az ülés utáni sajtótájékoztatóján válaszolt neki.
Május 5-én a horvát, német, szerb és szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival megkezdődik a 2016/2017-es tanév tavaszi érettségi időszaka - közölte az Oktatási Hivatal szerdán az MTI-vel. A mostani vizsgákon összesen 108 500 diák ad számot tudásáról.
Figyelmeztető levelet küld a kormánynak az Európai Bizottság, ez a kötelezettségszegési eljárás első eleme.
Egy újabb dolog, amiben mi vagyunk a sereghajtók az EU-ban: egészen sokkoló, hogy mennyire nem beszélnek idegen nyelvet a magyarok.
A budaörsi raktártűz után az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) az érintett gyógyszergyártókkal folyamatosan figyelemmel kíséri az ellátást - mondta a hatóság főigazgatója.
A Békés Megyei Önkormányzat 2017. május 10-én 15 órától a Szarvasi Polgármesteri Hivatal Lengyel-palotájának tanácskozó termében fogadóórát tart.
A DK vezetője azt állítja, hogy tudja, mivel zsarolják az oroszok Orbán Viktort, és felszólította a miniszterelnököt, hogy tisztázza magát.
További kutatási forrás jelenhet meg a költségvetésben 15 milliárd forintos keretösszeggel, külön tételként - közölte az oktatási államtitkárság hétfőn az MTI-vel. A pluszforrást a Felsőoktatási Kerekasztal tagjai üdvözölték.
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szervezésében hat ország - Albánia, Grúzia, Koszovó, Macedónia, Moldova, valamint Ukrajna - részvételével szakmai rendezvény kezdődött hétfőn Budapesten, amelyen az egyes országok számvevőszékei az ÁSZ integritás felmérésének módszerével ismerkednek - közölte a számvevőszék az MTI-vel hétfőn.
Közösség - Média - Művelődés!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Közösség - Média - Művelődés!

Kultúra
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!

Számítástechnika