A rovat további hírei
A Csongrád megyei közgyűlés már megszavazta a névváltoztatást, ha ősszel a parlament is rábólint, hivatalos lesz a dolog.
A Jobbik ismét azt sürgeti, hogy a kormány vezesse be az egynapos autópálya-matricát.
A 25 éves férfit Törökországban kapták el 2015-ben, és ügyvédje szerint megbánta, amit tett.
A pontos időpont még nem ismert, csak annyi bizonyos, hogy az év végig sort kerítenek a látogatásra - írta az Index.
Hatályba lépett az úgynevezett plakáttörvény, amellyel a kormánypártok - a korábbi nyilatkozatok szerint - a fekete pártfinanszírozások rendszerét akarják megszüntetni. Az új szabályok miatt véget ért a Jobbik tavasszal indított kampánya, amelyhez Simicska Lajos nagyvállakozó cégeitől kaptak kedvezményes áron plakáthelyeket. A Jobbik korábban azt ígérte, hogy a kampány végén pontos választ tudnak adni a költségekre. Ez egyelőre nem történt meg - hangzott el az M1 Híradójában, írja a híradó.hu.
Talán már olvasóink is megszokhatták, nehéz rendet vágni az internetes újságírás hírei és valóságosnak tűnő, felháborító álhírei között. Legutóbb Áder János köztársasági elnököt keverték megalapozatlan híresztelésbe a hvg.hu portálon, azonban hamar kiderült, a fele sem igaz a hápogó kacsának. Nem ez az utóbbi eset a magyar internetes sajtóban, hogy egy tényként tálalt hírről később kiderül: teljesen álhír, divatos angolszász szóval írva fake news az egész - olvasható a híradó.hu írásában.
A Fidesz szerint a Jobbik továbbra is harcol Simicska Lajos pénzéért, és folyamatosan támadja azt a törvényt, amely tiszta vizet önt a pohárba, mert megtiltja, hogy az adófizetők pénzéből élő szervezeteket átláthatatlan módon, milliárdosok finanszírozzák.
Az élettársaknak is érdemes hivatalossá tenniük kapcsolatukat valamilyen módon, hiszen bizonyos szociális juttatások csak akkor érhetőek el számukra, ha igazolni tudják élettársi viszonyukat - mondta Toldi Judit közjegyző az M1 aktuális csatorna szombati műsorában.
A szombaton hatályba lépett fideszes plakáttörvény rávilágít arra, hogy a jövő évi választás közeledtével a Fidesz már nem fél, hanem retteg a Jobbiktól - mondta Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
Négy ezüstérmet szerzett a magyar csapat a szombaton zárult Nemzetközi Kémiai Diákolimpián - közölte Magyarfalvi Gábor csapatvezető az MTI-vel.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás