A rovat további hírei
Programokkal teli hónapokkal kezdte az évet a gyomaendrődi Határ Győző Városi Könyvtár. A hagyományos rendezvények továbbra is nagy érdeklődés mellett zajlottak.
Farkas Örs politikai elemző szerint a Jobbikban marad a néppárti vonal.
Még javában zajlanak az érettségik, és hamarosan kezdődik a vizsgaidőszak a felsőoktatásban, de annak, aki megfelelő munkát szeretne a nyárra, érdemes már most körülnéznie. Van, akinek a pénzkereset, másnak a tapasztalatszerzés vagy a rugalmasság fontos.
Kezdődik az üdülési szezon, kezdődik az utasbiztosítások szezonja is. Idén februárban életbe lépett az új európai uniós biztosítási értékesítési direktíva, amely olyan egységesített és ügyfélbarát szabályozás, amelynek alapvetően a fogyasztóvédelem áll a középpontjában.
Sneider Tamást választotta elnökké a Jobbik tisztújító kongresszusa szombaton Budapesten - közölte Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője a tanácskozás szünetében újságírókkal.
Egyetemeken, középiskolákban, sőt általános iskolákban is keresik a hiányzó húszezer tartalékos katonát.
Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője világosan fogalmazott arról, hogyan kell viselkednie annak, aki tag akar maradni. A kerítéssel nincs baja, de a civilek vegzálásával igen.
A Jobbik újra benyújtotta alaptörvény-módosító javaslatát pénteken a parlamentnek - közölte Volner János, a párt alelnöke budapesti sajtótájékoztatóján.
Tárva-nyitva a határ, özönlenek a migránsok, megismétlődhet 2015, így látja a helyzetet Szijjátó Péter Athénban.
A szakszövetség szerint ez is kevés a munkaerőhiány orvoslására.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital