A rovat további hírei
Célzott tumorterápia - magyar kutatók olyan vegyületeket állítanak elő, melyek lehetővé teszik a daganatos betegek hatékonyabb kezelését.
Tettlegességig fajult Mezőhegyesen egy élettársi kapcsolatban élő pár veszekedése. Mindketten késsel támadtak egymásra, a nő belhalt sérüléseibe.
Török Ferenc 1945 című alkotása nyerte a 24. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál közönségdíját - közölték a szervezők szombaton az MTI-vel.
Vasárnap országszerte megerősödik a szél, de azért hosszabb-rövidebb napos időszakokra is számíthatunk - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Több határnál is a szokásosnál hosszabb a várakozás a teherforgalomban - olvasható a rendőrség internetes oldalán.
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson 5 találatos szelvény nem volt.
A Nem maradunk csendben Facebook csoport szervezésében ma este 18.00 órakor megkezdődött a budapesti Szabadság téren az a nem hagyományosnak szánt demonstráció, amelyen a beszédek mellett ezúttal a zenén, a táncon és a hangos véleménynyilvánításon van a hangsúly - írja a hvg.hu.
A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki több nőt zaklatott és bántalmazott a XIV. kerületben - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.
Már több mint félmillió személyijövedelemadó-bevallási tervezetet postázott az adóhivatal - tájékoztatta Tállai Adrás, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára az MTI-t.
A holnapi nap folyamán is csak ritkán és rövid időre süt ki a nap - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!

Számítástechnika
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám