A rovat további hírei
A Médianéző kft. igazgatója szerint egy új radikális jobboldali párt megjelenése a Jobbiktól vehet el szavazókat.
A belügyminiszter minapi állásfoglalása egyértelműen rögzíti, hogy a közterület-felügyeletek kizárólag a térfigyelő kamerák felvételei alapján nem szabhatnak ki büntetést szabálytalankodó autósokra - közölte Tarlós István a Karc FM-nek nyilatkozva.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Kiberbiztonsági Akadémiájának programfelelőse szerint egy kutatás kimutatta: a magyar internetezők mintegy 2 százaléka, 250 ezer ember találkozott már zsarolóvírussal.
Mintegy 20 százalékos terménykieséssel lehet számolni a zöldségek esetében az időjárás okozta károk miatt a FruitVeB Magyar Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács szerint.
Ezen a héten sem volt telitalálat az ötöslottón. A négyesekre csaknem 1,6 millió forintot fizetnek.
A hallgatói ösztöndíjak emelését és a kollégiumfejlesztési program folytatását szorgalmazza a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), amely a hétvégén Szombathelyen tartja háromnapos közgyűlését.
Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint a családbarát szülészetek biztosíthatják a jó szülési élményt, amely segíthet egy újabb gyermek vállalásában is - írja a hirado.hu.
Minden negyedik kórházi ágy üres az országban. A szakértő szerint ennél nem is szabad sokkal nagyobbnak lennie a kihasználtságnak - írja a hvg.hu.
Szombaton a maihoz hasonlóan meleg idő várható, többfelé valószínű eső, zápor, zivatar.
A budapesti Szent Margit Kórházban egy éve lehet örökbe fogadni kórtermeket, eddig nyolcmillió forintnál is több gyűlt össze. Gyorsabb így a felújítás, mintha csak az államra várnának - írja a hvg.hu.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.600 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő