A rovat további hírei
Két hónappal meghosszabbította Zuschlag János elõzetes letartóztatását a szegedi nyomozási bíró. Közben a Fidesz közleményben erõsítette meg, hogy Deutsch-Für Tamást, a Fidesz elnökének kabinetfõnökét is kihallgatták az ügyben, a jegyzõkönyv már nyilvános.
Deutsch-Für Tamás egy szûkszavú közleményben tájékoztatott arról, hogy a Fidesz elnöknek is jutott a képviselõket riogató fehér porból.
Európa Kulturális Fõvárosáról, a már megszokottá vált népszavazási hisztériáról, postai kerékpártender körüli kavarásról és a Romániában is szökésben lévõ Blaha Lujza téri késelõ srácról harsognak a mai napon. Jó szórakozást!
Fejbe lõtte magát, majd a kórházban meghalt az a férfi, aki a Gyõr-Moson-Sopron megyei Téten lövöldözött. A hasba lõtt rendõr két mûtét után az életveszélyen is túl van.
Aktív politikai, tájékoztató kampányt indítanak péntektõl a szocialisták, akik azt is szeretnék, ha a népszavazáson az igenek számát a mostani közvélemény-kutatási adatokhoz képest jelentõsen mérsékelni tudnák. Errõl Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese beszélt csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Fehér port nem kapott, de elege van belõle, hogy veszélyezteti a koalíciót, ha gondolkodik.
Újabb hazánkba keveredõ guminagyhatalomról, társadalmilag megkérdõjelezhetõ egészségügyi rendszerrõl, stabil magyarországi demokráciáról, több mint egymilliárdos kormánypropagandáról valamint rendõröknek falazó ügyészrõl olvashat az internet rejtélyes bugyraiban.
Mikor vizsgázott volna rosszul? Ha senki nem kap egy pontot sem? Villáminterjú az OFIK illetékesével.
Klasszikus mûsorainak megújításával, valamint magyar filmek és elsõsorban szórakoztató produkciók mûsorra tûzésével érte el legnagyobb sikereit 2007-ben a Magyar Televízió.
Az elmúlt évben a szokásos három márka birtokolta a legnagyobb piaci részesedést, kis híján õk adták el minden második autót Magyarországon. Az már más kérdés, hogy mindhármuk piaci részesedése csökkent 2006-hoz képest.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám