A rovat további hírei
Sokan nem kaptak fűtéstámogatást januárban és februárban saját figyelmetlenségük miatt - közölte Szombathy Márta, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnökségi tagja.
Pannónia Motor Múzeumot nyitnak meg Balassagyarmaton március 15-én; az előzményekről és a részletekről a gyűjtemény tulajdonosa sajtótájékoztatón beszélt.
Az oktatási tárcánál nem folyt, és nem is folyik semmilyen olyan munka, amely a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának törvényben rögzített jogait bármilyen módon megváltoztatná - jelentette ki Hiller István oktatási miniszter.
Ha a népszavazáson az igenek kerülnek többségbe, kikerül a felsőoktatási törvényből a fejlesztési részhozzájárulás (fer), ha a referendum nem lesz eredményes, akkor a tárca úgy vezeti be azt, ahogy a jogszabályban szerepel - közölte Hiller István egy budapesti sajtóbeszélgetésen.
A regisztrált álláskeresők létszáma február végén 476.591 fő volt, 1,8 százalékkal több, mint egy hónappal korábban, és 4 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt - közölte Pirisi Károly a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal főigazgatója.
Kampánycsend lép életbe péntek éjféltől az ország egész területén a vasárnapi népszavazás miatt; a korlátozás valamennyi helyi és országos terjesztésű, írott vagy elektronikus médiumra is érvényes.
Holnap délután 16 óráig kérheti a választópolgár a lakóhelye szerint illetékes jegyzőtől azt az igazolást, amellyel lakóhelyétől távol, Magyarország egy másik településén szavazhat vasárnap.
A vizitdíj bevezetése harminc százalékkal csökkentette a hálapénz összegét - mondta Horváth Ágnes egészségügyi miniszter ma reggel a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában.
Hiány alakulhat ki tavasszal több fagyasztott hűtőipari termékből a hazai piacon a tavalyi aszály miatt. A Világgazdaság mai számában azt írta: elsősorban a zöldborsó-, spenót-, tök- és egreskészletek merülhetnek ki idő előtt.
A TV2 cégcsoport 2010-ben piacvezető lesz - ismertette középtávú terveit Várdy Zoltán, az RTL Klub mögött most második helyezett országos kereskedelmi tévét működtető társaság vezérigazgatója.
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség