A rovat további hírei
A magát Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadseregnek nevezõ szervezet vállalta magára a szocialista képviselõk lakásánál elkövetett molotov-koktélos támadásokat; a szervezet errõl szóló elektronikus üzenetét a HírTV-nek küldte el.
Barna port tartalmazó borítékot kapott Gegesy Ferenc IX. kerületi polgármester; az MTI értesülését maga az érintett erõsítette meg.
Elfogadhatatlan a rendõrség tevékenysége a terrorgyanús ügyekben, megmagyarázhatatlan, hogy ezekbenaz esetekben vagy nem tud, vagy nem akar lépéseket tenni - jelentette ki Lázár János (Fidesz), az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke szombaton Hódmezõvásárhelyen.
Megállapodást kötött a részben közös munkáról pénteken, Szegeden a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) és a Centrum Párt.
2007-ben összességében 33 százalékkal, 1 millió 325 ezerre nõtt a Nemzeti Hírközlési Hatóság adatai szerint a vezetékes szélessávú hozzáférések száma. Az ADSL-elõfizetések száma egy év alatt 21,5 százalékkal 745 ezerre, míg az összes kábelmodemes hozzáférés száma közel 53 százalékkal 580 ezerre növekedett.
A jövõ évtõl a GDP 0,8 százalékával, azaz körülbelül 200 milliárd forinttal egészen biztosan csökkenteni lehet az adóterhet - mondta Gyurcsány Ferenc, Kóka Jánossal, az SZDSZ elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján.
Magyarország benyújtotta az UNESCO világörökségi központjához a tokaji világörökségi helyszín megõrzési állapotáról szóló jelentést, amely hangsúlyozottan foglalkozik a tervezett szerencsi szalmatüzelésû erõmûvel - tájékoztatott a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) és a Világörökség Magyar Nemzeti Bizottság Titkársága.
Ismeretlenek négy szocialista képviselõ házára dobtak molotov-koktélt mára virradóra; az ügyben a Központi Nyomozó Fõügyészség terrorcselekmény miatt indított nyomozást - közölte Keresztes Imre, a fõügyészség vezetõje.
Megszûnt a sztrájk, helyreállt a rend, mindössze a nemzetközi vonatoknál fordulhat elõ késés, mivel számukra általában 24 óra szükséges ahhoz, hogy visszaálljanak.
Ismét kordonnal zárja le hétfõtõl a Kossuth teret a rendõrség - írja a Magyar Nemzet.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Csapatok figyelem! Nyerjen sporthálót a La Rete Kft.-től!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Csapatok figyelem! sporthálót a La Rete Kft.-től!

Szabadidő