A rovat további hírei
A nők gyermekvállalása és a házasságok megkötésének ideje is kitolódott, ezért évről évre kevesebb gyermek születik - mondta Kamarás Ferenc, demográfus, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) főtanácsadója kedden sajtótájékoztatón.
A kormány "kicsinyes bosszút" áll az embereken a népszavazás miatt azzal, hogy nem akarja pótolni a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörlése miatt kieső bevételeket, a Fidesz viszont fenntartja a pótlásra vonatkozó javaslatát - jelentette ki Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke. A kormány szerint csak fideszes PR-ről van szó.
A házi gyermekorvosok vizitdíj-kompenzációját fogják szétosztani az összes háziorvosi praxis között. Arról, hogy ez milyen elvek szerint történjen, még folynak a tárgyalások - mondta el Horváth Ágnes egészségügyi miniszter, miután megbeszélést folytatott Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel.
A húsvéti ünnepek miatt várható növekvő utasforgalom zavartalan kiszolgálásának érdekében módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok március 23-25 között.
Idén tízmilliárd forintot fordít a kormány a panelprogramra, ebből mintegy 50 ezer lakás tudnak felújítani - mondta Bókay Endre (MSZP), keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
A rendőrség gyülekezési jog megsértése miatt indított eljárást Budaházy György ellen, emellett kezdeményezte ellene az eljárást alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete miatt, illetve kártérítést kérnek tőle a rendőri eszközben okozott kárért - jelentette be Bencze József altábornagy, országos rendőrfőkapitány keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Magas szintű politikai egyeztetések zajlanak a koalícióban arról, hogy miként lehetne módosítani a februárban elfogadott egészségbiztosítási reformtörvényt - értesült a Népszabadság.
A terézvárosi vesztegetési ügy szálai Gyurcsány környezetéig érnek - írja a Magyar Hírlap.
Nem fajult "válságtanácskozássá" az SZDSZ péntek esti ügyvivő testületi ülése - közölte Jüttner Csaba, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke a Népszabadságban hétfőn megjelent információkra reagálva.
Befejeződött a fővárosi behajtási díjak elleni demonstráció a budapesti 56-osok terén, a teherautók már elhagyták a tiltakozó akció helyszínét
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Nyerjen kozmetikai lézeres gép kezelést!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

kozmetikai lézeres gép kezelést!

Egészség