A rovat további hírei
Az egészségbiztosítás reformjáról vitatkozott Sándor Klára szabad demokrata és Nógrádi Zoltán fideszes országgyûlési képviselõ pénteken Szegeden. A csaknem kétórás vita során egyetértettek abban, hogy a jelenlegi rendszer átalakításra szorul, álláspontjuk azonban nem változott a törvénnyel kapcsolatban: a kormánypárti politikus igennel, az ellenzéki nemmel szavaz február 11-én.
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba Nagykanizsán a 20 éves fiatalembert, akit hasba szúrt egy 15 éves fiú; az elkövetõt hajnalban egy somogyi faluban fogták el.
Nem kivételeznek a misebort fogyasztó papokkal a közúti ellenõrzésnél - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium.
Vitát kezdeményez a közszolgálatiságról a Fiatal Baloldal (FIB), ezért levélben kereste meg az Országos Rádió és Televízió Testületet (ORTT), a parlamenti pártokat és ifjúsági szervezeteiket - közölte a baloldali szervezet két vezetõje.
Orbánnak Viktornak a könyvébõl volt bevétele, Gyurcsány Ferenc több osztalékot kapott, Kóka János házat, Semjén Zsolt lakást vásárolt, Dávid Ibolyánál pedig szinte semmi nem változott az egy évvel korábbi vagyonbevallásához képest.
A Vasutas Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) pénteken hajnali három órától megkezdi a sztrájkot a MÁV Zrt-nél, a MÁV Start Zrt-nél és a MÁV Gépészeti Zrt-nél - jelentette be Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke. A szakszervezet határozatlan idejû sztrájkot hirdetett, a MÁV Cargo Zrt. munkavállalói szolidaritási sztrájkkal csatlakoznak.
Az Advent International, társfinanszírozó partnere az Accession Mezzanine Capital vette meg a Danubius Rádiót - tájékoztatták a Hír6-ot.
Az egészségügyi miniszter fontosnak tartja, hogy legyen kórházi várólista és azt minden intézmény vezesse. "Ne az orvosok zsebében lévõ kis füzetke határozza meg, hogy ki mikor jut ellátáshoz végre Magyarországon, hanem minden nyilvánosan történjék" - fogalmazott Horváth Ágnes.
Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) volt fõigazgatója szerint nincs szükség a magánbefektetõk megjelenésére a tervezett egészségbiztosítási pénztárakban. Kiss József szerint a befektetõknek csak annyi pozitív szerepük lenne, hogy legalább 12 ezer forint fejpénzt fizetnének a biztosítottak adataiért.
Jogbizonytalanságot okoz az új áfatörvény néhány passzusa - írja a Világgazdaság Online. Többek között nem világos, hogy mi a következménye a 15 napon túl kibocsátott számla befogadásának, vagy hogy készpénzes fizetéskor milyen feltételekkel állítható ki egyszerûsített számla áfaalany vevõ számára.
Nyerjen Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Blaupunkt tv-monitort az Emarkt-tól!

Számítástechnika
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő