A rovat további hírei
A jelenlegi rendkívül kedvezőtlen gazdasági folyamatok megváltoztatására ezermilliárdos nagyságrendű pályamódosításra lenne szükség - jelentette ki Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hétfőn Szegeden.
Diadal lesz március 9-e! - mondta a Hír6.hu kérdésére hétfő kora délután Orbán Viktor, a Fidesz-MPSZ elnöke Gyulán, a Pándy Kálmán Kórházban. Hírportálunk másik kérdésére, miszerint érvényes és eredményes lesz a népszavazás, kétségeinek adott hangot az exminiszterelnök. Aki azzal lepte meg az újságírókat, hogy kijelentette: a vizit- és kórházi napidíjak miatt csökkent az egészségügy bevétele. A kórházi egészségügyi fórumról kitessékelték a sajtót.
A hétvégi vihart követően az Allianzhoz hétfő délelőttig összesen közel 1270 kárbejelentés érkezett, a becsült kárráfordítás 100 millió forint körül van.
A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet Zrt. (Tárki) nevével visszaélve folyik a közvélemény-kutatásnak álcázott propagandakampány a népszavazási kérdésekben - tájékoztatta a Tárki igazgatósága nevében Dencső Blanka szociológus hétfőn a távirati irodát.
A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) karrierirodája holnaptól immár tizenharmadik alkalommal rendezi meg Délkelet-Magyarország legnagyobb felsőoktatási álláskereső rendezvényét, a tavaszi állásbörzét - tájékoztatott Fazekas Melinda szervező.
A népszavazás eredményes lesz, ám az igen szavazatok száma a két és félmilliót nem haladja meg - ezt a forgatókönyvet tartja a legvalószínűbbnek hétfőn közzétett népszavazási prognózisában a Vision Consulting, amely szerint a politikai szereplők is a relatív MSZP-vereséget tartják a legvalószínűbbnek a referendum előtt, s így leginkább erre készülnek.
Egymilliós nem vagyoni kártérítést kér Bajnai Gordon Orbán Viktortól az uniós pénzek szétosztásával kapcsolatos kijelentései miatt a Fővárosi Bíróságon ma megkezdődött polgári perben.
Továbbra is alapvetően a pártpreferenciájuk alapján minősítik az emberek a politikusokat; a közelmúltban megszokottnál valamivel nagyobb Sólyom László előnye, Orbán Viktor pedig megelőzte Göncz Kingát - olvasható a Szonda Ipsos által 2008 februárjában, a politikusok népszerűségéről készített közvélemény-kutatás összegzésében, amelyet mai számában tett közzé a Népszabadság.
Az adóhatósági fenyegetettség megtette a hatását, alig volt ugyanis olyan papíron veszteséges egyéni vállalkozó, aki fel merte vállalni, hogy a szokásosnál keményebb adóellenőrzést kap - olvasható az Indexen. A sima ellenőrzés persze így is jöhet, sőt, akár vagyonosodási vizsgálat is, de valószínűbb, hogy a többséget békén hagyják.
Tavasszal az MSZP újra parlamenti vitára bocsátja a pártfinanszírozás átláthatóvá tételéről szóló, 2007 őszén már elvetett törvényjavaslatát a Napi Gazdaság mai számában írt cikk szerint.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!
Nyerjen! 4.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco metszőollót!

Szerszám
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás