A rovat további hírei
Tocsik Mártának vissza kell fizetnie 804 millió forintos sikerdíjából 801 milliót és annak 1996-tól számított kamatait az állam részére a Fõvárosi Bíróság szerdán kihirdetett elsõfokú, nem jogerõs ítélete szerint – jelentette a távirati iroda. Tocsik Márta ügyvédje az ítélethirdetést követõen újságíróknak elmondta, hogy fellebbeznek a döntés ellen, így a polgári per a Fõvárosi Ítélõtáblán folytatódik másodfokon.
Ma hajnalban súlyos baleset történt a 4-es fõúton Ceglédbercel határában, ahol két kisbusz ütközött.
Az interneten néz utánad a szomszéd és a személyzetis.
Az internetes közösségi oldal egyfelõl csak egy jó találkozási hely, másfelõl viszont nagyon sok mindenre lehet használni. Megnézi az oldalad az új szomszéd és a személyzetis, akinél állásra jelentkezel.
A június 6-án felszámolt „számlagyár” kapcsán 13 személyt, köztük 3 izraeli állampolgárt tartóztattak le − jelentette a távirati iroda Nagy János országos vámparancsnokra hivatkozva hétfõn Budapesten.
Az európai uniós agrárminiszterek hétfõi luxemburgi találkozóján várhatóan a kukoricaintervenció is szóba kerül – írja a FigyelõNET. Mindez Magyarországot, benne Békés megyét is érinti.
Azért nem csökkenhet júliustól a gáz ára, mert 2005 októbere és 2006 vége között az importgáz ára magasabb volt, mint amennyit a lakosság fizetett érte.
Rosszul lett az amerikai elnök pénteken a heiligendammi G8 csúcsértekezlet zárónapjának reggelén, emiatt nem vett részt a délelõtti munkaülésen. George Bush gyomorbántalmak miatt a lakosztályában pihent – közölték az elnök környezetébõl.
Újabb jelentés szerint román és lengyel földön mûködtek titkos CIA-fogdák. Az amerikai titkosszolgálat 2002 és 2005 között titkos fogdákat tartott fenn Lengyelország és Románia területén – áll az Európa Tanács jelentéstevõjének újabb jelentésében.
Neves reneszánsz korabeli olasz festõmûvész freskóját találták meg Magyarországon; a jelentõs mûvészettörténeti esemény részleteit várhatóan délután ismertetik az olasz fõvárosban, a Római Magyar Akadémián rendezett szakmai elõadáson.
A Nap-kelte ma reggeli mûsorában – még a kérdezõ újságírókat is meglepve –, Dávid Ibolya elõvezetett egy történetet. Felháborodásának adott hangot, miszerint egy budapesti étteremben magánrendezvényen a kormány egyik minisztere áfa nélkül fizetett. Borítékból.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho keretesfűrészt!

Szerszám
Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Telemaxtól MinDig TV Extra csomagot és dedikált focit!

Számítástechnika
Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Fantasztikus időutazás...az Árpád Pálinkával!

Ital