A rovat további hírei
Az allergén gyomnövény elleni hatékonyabb küzdelem érdekében a gazdasági területek parlagfû-mentesítését, kormánybiztos kinevezését, közmunkaprogram indítását kezdeményezték a pártok – írja a távirati irodára hivatkozva a FigyelõNET.
A légkondicionálók miatt forró nyárra lehet számítani a villamosenergia-ellátásban.
Összeült szerdán a villamosenergia-ipari krízisbizottság. A szakemberek megállapították: a magyar erõmûrendszer nem tud lépést tartani a klímaberendezések rohamos térnyerésével. Tartós megoldás egyelõre nincs, így nyáron beüthet az áramkrízis.
A budapesti repülõtér új tulajdonosa 261 millió euróért Közép-Európa legsikeresebb légikikötõjévé fejlesztené Ferihegyet – értesült a FigyelõNET.
Tocsik Mártának vissza kell fizetnie 804 millió forintos sikerdíjából 801 milliót és annak 1996-tól számított kamatait az állam részére a Fõvárosi Bíróság szerdán kihirdetett elsõfokú, nem jogerõs ítélete szerint – jelentette a távirati iroda. Tocsik Márta ügyvédje az ítélethirdetést követõen újságíróknak elmondta, hogy fellebbeznek a döntés ellen, így a polgári per a Fõvárosi Ítélõtáblán folytatódik másodfokon.
Ma hajnalban súlyos baleset történt a 4-es fõúton Ceglédbercel határában, ahol két kisbusz ütközött.
Az interneten néz utánad a szomszéd és a személyzetis.
Az internetes közösségi oldal egyfelõl csak egy jó találkozási hely, másfelõl viszont nagyon sok mindenre lehet használni. Megnézi az oldalad az új szomszéd és a személyzetis, akinél állásra jelentkezel.
A június 6-án felszámolt „számlagyár” kapcsán 13 személyt, köztük 3 izraeli állampolgárt tartóztattak le − jelentette a távirati iroda Nagy János országos vámparancsnokra hivatkozva hétfõn Budapesten.
Az európai uniós agrárminiszterek hétfõi luxemburgi találkozóján várhatóan a kukoricaintervenció is szóba kerül – írja a FigyelõNET. Mindez Magyarországot, benne Békés megyét is érinti.
Azért nem csökkenhet júliustól a gáz ára, mert 2005 októbere és 2006 vége között az importgáz ára magasabb volt, mint amennyit a lakosság fizetett érte.
Rosszul lett az amerikai elnök pénteken a heiligendammi G8 csúcsértekezlet zárónapjának reggelén, emiatt nem vett részt a délelõtti munkaülésen. George Bush gyomorbántalmak miatt a lakosztályában pihent – közölték az elnök környezetébõl.
Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Takaríttasson otthon is profikkal, a Dig Build Kft.-vel!

Szolgáltatás
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.600 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen 10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

10.000 Ft-os kedvezményt a kreativ-webmester.hu-tól!

Szolgáltatás