A rovat további hírei
Három, eddig hazai kiállításon nem szerepelt Munkácsy-alkotással találkozhatnak az érdeklõdõk február közepétõl egy kecskeméti tárlaton, a Cifra Palotában: Békéscsaba mellett a hirös város is kiveszi a részét a Munkácsy-kultusz ápolásából
Túlnyomó többségben vannak az "igen" támogatói a népszavazás mindhárom kérdésében, de mintha aktivizálódna a "nem" tábora is; egyértelmûen csökkent viszont azok aránya, akik szerint egy sikeres népszavazás után a kormánynak le kell mondania - derül ki a Medián kutatássorozatából, amit ma hoztak nyilvánosságra.
A Békés Megyei Bíróság 2007. december 21-én elrendelte a Szarvas Attila volt mezõkovácsiházi polgármester körözését, s vele szemben elfogatóparancsot bocsátott ki - tájékoztatta a Hír6-ot Baur Péter, a Békés Megyei Bíróság elnöke. Szarvas ma szökésben van, ismeretlen helyen tartózkodik.
A kórházak állítják, hogy képtelenek eleget tenni a legújabb várólista-rendeletnek, ezért a jogszabály átmeneti felfüggesztésére kérte levélben a minisztert a Magyar Kórház Szövetség, az Egészségügyi Gazdasági Vezetõk Egyesülete és a Medicina 2000 Szakorvosi Szövetség - írja a Népszabadság.
Lavinát indított el Herczog Edit EP-képviselõ a hazai bankok hitelezési gyakorlatát megkérdõjelezõ kezdeményezése. A képviselõnél sorra jelentkeznek azok az idõs emberek, akiket kizárólag koruk miatt zártak ki a hitelképesek körébõl. Herczog Edit tanácskozásra hívja a hazai fogyasztóvédelmi hatóságokat és civil szervezeteket, hogy mielõbb gyakorlati lépéseket dolgozhassanak ki a diszkrimináció megszûntetése érdekében.
A Magyar Orvosi Kamara szerint a vizitdíj és kórházi napidíj nem hozott jelentõs bevételt sem az alapellátásban, sem a kórházaknál és érdemben nem volt hatással a hálapénzre sem - errõl Éger István elnök beszélt szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.
Valamennyi magyarországi régiót elérte mostanra az influenzajárvány, a megbetegedések száma a legerõteljesebben az észak-magyarországi régióban emelkedett - közölte Melles Márta, az Országos Epidemiológiai Központ fõorvos-fõigazgatója Budapesten.
Az Országgyûlés február 11-ei elsõ ülésnapján szavaz a visszaküldött egészségbiztosítási törvényjavaslatról, illetve a törvényt megerõsítõ, a Fidesz által kezdeményezett népszavazási indítványról - jelentette be Szili Katalin házelnök.
Tavaly decemberben 320 ezerrel 11 millió 30 ezerre nõtt a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma, így év végén 100 fõre közel 110 elõfizetés jutott. A mobilos internet részesedése nõ, a számhordozás pedig az összes elõfizetést tekintve nem igazán népszerû - bár azért jó, hogy van.
Tavaly decemberben 320 ezerrel 11 millió 30 ezerre nõtt a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma, így év végén 100 fõre közel 110 elõfizetés jutott. A mobilos internet részesedése nõ, a számhordozás pedig az összes elõfizetést tekintve nem igazán népszerû, bár azért jó, hogy van.
Nyerjen étkezési kupont a Speed-től!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás